Μαρία Κορινθίου: Έπεσε θύμα χάκερ – Τι της συνέβη; [pics,vid] Μαρία Κορινθίου: Έπεσε θύμα χάκερ – Τι της συνέβη; [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Κορινθίου: Έπεσε θύμα χάκερ – Τι της συνέβη; [pics,vid]

Μαρία Κορινθίου: Έπεσε θύμα χάκερ – Τι της συνέβη; [pics,vid]

Μια άτυχη στιγμή είχε η Μαρία Κορινθίου, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η γνωστή ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι έπεσε θύμα χάκερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν κάποιος άγνωστος ανέβασε Instagram Stories. 

Πιο συγκεκριμένα, κάποιος έγραψε στα αγγλικά “Ακολουθήστε με εδώ... ευχαριστώ, δώστε μου πίσω τον λογαριασμό μου”. Φυσικά, τα συγκεκριμένα δεν τα ανέβασε η Μαρία, η οποία, στα επόμενα Stories της, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

Η Μαρία Κορινθίου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έπεσε θύμα χάκερ και με την βοήθεια του Γιάννη Αϊβάζη κατάφερε να ανακτήσει τον λογαριασμό της. Μάλιστα, όπως, είπε η ίδια, της χάκαραν και το Snapchat, το Facebook, το Instagram, και το Twitter.
 
“Δεν τα σβήνω γιατί τον έχει φοβηθεί το μάτι μου... μην με ξαναχακάρει. Επίσης, όταν μου είχε πάρει τον λογαριασμό έκανε να τον κάνω follow! 

Αυτός το έκανε δεν το έκανα μόνη μου, αλλά δεν τον κάνω unfollow γιατί φοβάμαι”, είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία μέσα από τα Instagram Stories της.
 
Δες τα στιγμιότυπα:
 
 
 


Epirusblog Gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: Έπεσε θύμα χάκερ – Τι της συνέβη; [pics,vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3238982909793120542
Σχόλια
item