Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος στη γιορτινή Αθήνα [pics] Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος στη γιορτινή Αθήνα [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος στη γιορτινή Αθήνα [pics]

Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος στη γιορτινή Αθήνα [pics] | tlife.gr
Στην Αθήνα πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα η Ζέτα Μακρυπούλια. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν άφησε την πρωτεύουσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του αγαπημένου της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Ο τραγουδιστής είχε μέσα στις γιορτές εμφανίσεις στο “Φως” μαζί με τον Θανάση Αλευρά. Δεν θα μπορούσε να λείπει, λοιπόν, από το πλευρό του συντρόφου της αλλά και του κολλητού της φίλου.
Εκτός από τις βραδινές της εξορμήσεις στη γνωστό στέκι της πόλης όμως η Ζέτα Μακρυπούλια βρήκε και άλλους τρόπους για να μοιράσει το χρόνο της. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η έξοδος στους θέατρο. 
Επέλεξε να απολαύσει την πρεμιέρα του «Στέλιος Καζαντζίδης – Η ζωή μου όλη» με την υπογραφή της Μιμής Ντενίση.
Ένα έργο – αναφορά στον «μύθο» του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και στη ζωή των μουσικών της εποχής του. Άλλωστε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η κολλητή της φίλη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Μετά το τέλος του έργου η Ζέτα Μακρυπούλαι δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους συντελεστές της παράστασης ενώ απόλαυσε το έργο στο πλευρό της δημιουργούς του, Μιμής Ντενίση.


Epirusblog Gr
5 of 5
Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος στη γιορτινή Αθήνα [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4130173772499782449
Σχόλια
item