Τόνια Σωτηροπούλου: Σέξι εμφάνιση σε βραδινή έξοδο [pics]

Τόνια Σωτηροπούλου: Σέξι εμφάνιση σε βραδινή έξοδο [pics]

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες. Η ηθοποιός ΄χει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με το ταλέντο της όσο και με την εμφάνισή της και για αυτό αποτελεί το αγαπημένο πρόσωπο των fashion brands. 

Ένα από αυτά είναι και γνωστή εταιρεία εσωρούχων που την έχει κάνει το πρόσωπο της νεάς της καμπάνιας και φυσικά εκείνη αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα κομμάτια τους.

Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω σέξι κορμάκι το οποίο φαίνεται πως είναι από τα αγαπημένα της Τόνιας Σωτηροπούλου. Η ίδια το έχει επιλέξει από καθημερινή βόλτα μέχρι και για βραδινή έξοδο. Με αυτό έκανε σέξι εμφάνιση στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη στο Anodos Stage την Παρασκευή.

“Η εμφάνισή μου είναι πολύ μεγάλο δώρο και δεν προσπάθησα για αυτήν. Είμαι ευγνώμων που είμαι όμορφη. 

Φυσικά έχω και ατέλειες, όπως όλοι οι άνθρωποι. Προκειμένου να έχω καλό σώμα, κάνω καθημερινά γυμναστική”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τόνια Σωτηροπούλου αναφορικά με την εμφανισή της.


“Δεν έχω το σωματότυπο της αδύνατης κοπέλας που δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα μπορούσα να υποφέρω προκειμένου να καταφέρω να χτίσω ένα τέλειο σώμα, αν και θαυμάζω την πειθαρχία όσων το καταφέρνουν”, συνέχισε.

Η όμορφη ηθοποιός παρόλα αυτά έχει καταφέρει να έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα της εγχώριας showbiz και κερδίζει κάθε φορά θετικά σχόλια. Όπως ακριβώς και για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη.



Ο γνωστός τραγουδοποιός και κριτής του The Voice παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που θα σας λύσει όλα σας τα θέματα και θα σας δημιουργήσει καινούρια. Βασικός υπεύθυνος γι αυτό θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης και τα τραγούδια του, αλλά όχι μόνο. Και κάποια από αυτά που αγάπησε. 

Και κάποια από αυτά που τον μεγάλωσαν. Και κάποια από αυτά που ζήλεψε που τα λένε άλλοι. Και κάποια που δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι θα τα έλεγε. Και κάποια που απλώς εξυπηρετούν ο πρόγραμμα, του αρέσουν και δεν υπάρχει άλλος λόγος που θα τα πει.



tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου: Σέξι εμφάνιση σε βραδινή έξοδο [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8170016546795584931
item