Ναταλί Κακκαβά: Η όμορφη ευχή της για τα φετινά Χριστούγεννα, μετά το πρόβλημα υγείας του Γρηγόρη Γκουντάρα [pic] Ναταλί Κακκαβά: Η όμορφη ευχή της για τα φετινά Χριστούγεννα, μετά το πρόβλημα υγείας του Γρηγόρη Γκουντάρα [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ναταλί Κακκαβά: Η όμορφη ευχή της για τα φετινά Χριστούγεννα, μετά το πρόβλημα υγείας του Γρηγόρη Γκουντάρα [pic]

Ναταλί Κακκαβά: Η όμορφη ευχή της για τα φετινά Χριστούγεννα, μετά το πρόβλημα υγείας του Γρηγόρη Γκουντάρα [pic] | tlife.gr
Πριν λίγες μέρες, ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξομολογήθηκε την μικρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του, όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο για μερικές εξετάσεις.
Τελικά, όλα πήγαν καλά και ο γνωστός παρουσιαστής μπόρεσε να επιστρέψει σπίτι του για τα Χριστούγεννα. Πριν λίγη ώρα, η σύζυγός του Ναταλί Κακκαβά έστειλε το δικό της μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για αυτές τις γιορτινές μέρες. 
Η γνωστή παρουσιάστρια πόζαρε ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, ενώ δεν δίστασε να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν την οικογένειά της, στην δύσκολη περίοδο που πέρασαν με την υγεία του Γρηγόρη.
«Αυτά τα Χριστούγεννα, η ευχή ‘χρόνια πολλά με υγεία’ ήταν η πιο σπουδαία για την οικογένεια μας… Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξη σας και τα τόσο όμορφα λόγια σας… Όλα καλά λοιπόν… Να αγαπάμε τους τους αγαπημένους μας και να τους το δείχνουμε κάθε μέρα… Από το πανέμορφο Λαγονησάκι μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! 
Γρηγόρη είσαι σκυλί του πολέμου…», έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλί στην λεζάντα της φωτογραφίας.
Δες την φωτογραφία:

Epirusblog Gr
5 of 5
Ναταλί Κακκαβά: Η όμορφη ευχή της για τα φετινά Χριστούγεννα, μετά το πρόβλημα υγείας του Γρηγόρη Γκουντάρα [pic]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3654790326180774857
Σχόλια
item