Η Pamela Anderson στα 50 της χρόνια μεταμορφώνεται σε pin up girl Η Pamela Anderson στα 50 της χρόνια μεταμορφώνεται σε pin up girl | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Pamela Anderson στα 50 της χρόνια μεταμορφώνεται σε pin up girl

Η Pamela Anderson στα 50 της χρόνια μεταμορφώνεται σε pin up girl
Μια sexy και άκρως αισθησιακή φωτογράφιση με αναφορές στην δεκαετία του 1960 έκανε η Pamela Anderson με αφορμή τη νέα της σειρά εσωρούχων.
Το είδωλο του Baywatch πόζαρε στα 50 της χρόνια για τον φακό του φημισμένου φωτογράφου Rankin  με τα εσώρουχα του brand «Pamela Loves Coco de Mer» που θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου. 

Το βράδυ της Τρίτης, η ηθοποιός παραβρέθηκε στο πάρτι με αφορμή την κυκλοφορία των νέων εσωρούχων και έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις, φορώντας ένα στενό μαύρο PVC φόρεμα, που αναδείκνυε με μοναδικό τρόπο τις διάσημες καμπύλες της. Πρόσφατα η Pamela Anderson δήλωσε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό πως επιτέλους «κάνει όλα όσα θέλησε ποτέ», καθώς όπως είπε δεν πίστευε ότι θα χαιρόταν την ηλικία των 50 αλλά πως πλέον πραγματικά έχει αποδεχθεί τη ζωή της. 

«Είναι δύσκολο για εμένα να με σκέφτομαι σε αυτήν την ηλικία, αλλά κάνω όλα όσα θέλησα ποτέ. Ζω στη Νότια Γαλλία, το 99% της ζωής μου είναι αφιερωμένο στους στόχους μου και τα παιδιά μου μεγάλωσαν», είπε χαρακτηριστικά. 

Σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως οι γιοι της, της λένε να γίνει «τόσο πλούσια» όσο η Kim Kardashian αλλά πως η ίδια επιμένει ότι αυτό δεν είναι κάτι που προσδοκά.
«Πιστεύουν πως κάνω λάθος πράγματα. Είναι η γνωστή σχέση μητέρας- γιου. “Μαμά, έπρεπε να είχες κάνει αυτό. Θα μπορούσες να είσαι τόσο πλούσια όσο η Kim Kardashian!”. Δεν προσδοκώ τέτοια ζωή. Είμαι πλούσια: έχω την υγεία μου, δυο όμορφα αγόρια και κάνω αυτό που αγαπώ με πάθος. Δεν το έχω ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά η Pamela Anderson.


Epirusblog Gr
5 of 5
Η Pamela Anderson στα 50 της χρόνια μεταμορφώνεται σε pin up girl
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2132189910287359164
Σχόλια
item