Έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος σταρ της γαλλικής ροκ, Johnny Hallyday Έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος σταρ της γαλλικής ροκ, Johnny Hallyday | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος σταρ της γαλλικής ροκ, Johnny Hallyday

Έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος σταρ της γαλλικής ροκ, Johnny Hallyday
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών άφησε ο μεγαλύτερος σταρ της γαλλικής ροκ, Johnny Hallyday, εξαιτίας επιπλοκών του καρκίνου στον πνεύμονα από τον οποίο έπασχε, ενημέρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο η σύζυγός του, η Leticia Halliday.
«Ο Johnny Hallyday έφυγε. Γράφω αυτές τις λέξεις χωρίς να τις πιστεύω. Κι όμως είναι αλήθεια. Ο άνδρας μου δεν υπάρχει πια. Μας άφησε απόψε όπως έζησε όλη του τη ζωή, με θάρρος και αξιοπρέπεια», έγραψε η σύντροφός του σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο Johnny Hallyday ή Ζαν Φιλίπ Σμετ, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή, έζησε μια πολυτάραχη ζωή.Γεννημένος την 15η Ιουνίου 1943, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει το 1966, είχε καταρρεύσει επί σκηνής το 1986, είχε παντρευτεί πέντε φορές, τις δύο την ίδια γυναίκα, την κόρη ενός από τους πιο παλιούς του φίλους, που είχε γράψει αρκετά από τα τραγούδια του.

Στα 57 χρόνια της καριέρας του, ο Hallyday πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους και υπήρξε το «είδωλο των νέων» στη Γαλλία, διαπερνώντας εποχές και μουσικά στιλ, από το ροκ εν ρολ μέχρι τη βαριετέ, από τη ροκ ως τα μπλουζ.

«Ως την τελευταία στιγμή αντιμετώπισε με ψηλά το κεφάλι αυτή την ασθένεια που τον κατέτρωγε εδώ και μήνες, δίνοντάς μας σπάνια μαθήματα ζωής», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Leticia Halliday.

Epirusblog Gr
5 of 5
Έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος σταρ της γαλλικής ροκ, Johnny Hallyday
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7493448838726178474
Σχόλια
item