Για πρώτη φορά ο Harvey Weinstein απαντάει στις καταγγελίες της Salma Hayek για σεξουαλική παρενόχληση!

Για πρώτη φορά ο Harvey Weinstein απαντάει στις καταγγελίες της Salma Hayek για σεξουαλική παρενόχληση!
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγα 24ωρα τα όσα είπε η Salma Hayek για την περίοδο που γύρισε την ταινία «Φρίντα» με τον παραγωγό, Harvey Weinstein.
Ο παραγωγός Harvey Weinstein έσπασε τελικά τη σιωπή του και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την ηθοποιό Salma Hayek και πως την ανάγκασε να γυρίσει μια γυμνή σκηνή λεσβιακού σεξ για την ταινία.



Η δήλωση θεωρείται ιδιαίτερα αξιοσημείωτη καθώς θεωρείται η πρώτη φορά που ο παραγωγός απαντά απευθείας σε μια από τις εκατοντάδες επώνυμες καταγγελίες εναντίον του που έχουν γίνει από τον Οκτώβριο.
«Ο Weinstein θεωρεί την Salma Hayek πρώτης τάξεως ηθοποιό και της έδωσε ρόλους σε αρκετές από τις ταινίες του, μεταξύ των οποίων το “Once Upon a Time in Mexico”, το “Dogma” και το “Studio 54”.
Ήταν πολύ περήφανος για το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιίας στο φιλμ “Φρίντα” και συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο της», αναφέρει η δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος του.

 «Ενώ η Jennifer Lopez ενδιαφέρθηκε να υποδυθεί την Φρίντα Κάλο και τότε ήταν μεγαλύτερο αστέρι, ο Weinstein επικράτησε των άλλων επενδυτών για να στηρίξει τη Salma ως πρωταγωνίστρια. Η Miramax έβαλε τα μισά χρήματα και ο προϋπολογισμός ήταν πάνω από 12 εκατομμύρια. Όπως και στα περισσότερα έργα συνεργασίας, υπήρξε δημιουργική τριβή στη “Φρίντα”, αλλά συνέβαλε στο να οδηγηθεί το έργο στην τελειότητα. 

Η ταινία έκανε άνοιγμα σε πολλές αίθουσες και υποστηρίχθηκε από μια τεράστια διαφημιστική καμπάνια και έναν τεράστιο προϋπολογισμό», συνεχίζει η δήλωση του παραγωγού.
«Ο κύριος Weinstein δεν θυμάται να έχει πιέσει τη Salma για να κάνει μια σκηνή σεξ με μια γυναίκα συμπρωταγωνίστριά της και δεν ήταν εκεί στα γυρίσματα. Ωστόσο, αυτό ήταν μέρος της ιστορίας, καθώς η Φρίντα Κάλο ήταν αμφιφυλόφιλη και η πιο σημαντική σεξουαλική σκηνή στην ταινία χορογραφήθηκε από την ίδια και τον Geoffrey Rush.
Το αρχικό μοναδικό φρύδι που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα ζήτημα, διότι αποσπούσε την προσοχή από όλες τις σκηνές. Οι ισχυρισμοί που κάνει η Salma δεν είναι ακριβείς και άλλοι που είδαν τα γεγονότα έχουν διαφορετικό απολογισμό για το τι συνέβη. 

Ο Ed  Norton που ήταν τότε ο φίλος της Hayek εργάστηκε με τον Weinstein για την επανεξέταση του σεναρίου στο Μεξικό και έκανε μια λαμπρή δουλειά με το σενάριο.
Ο Weinstein πολέμησε το WGA για να του δώσει credits στην ταινία. Η προσπάθειά του ήταν ανεπιτυχής προς απογοήτευση όλων», καταλήγει η δήλωση.
epirusblog.gr
5 of 5
Για πρώτη φορά ο Harvey Weinstein απαντάει στις καταγγελίες της Salma Hayek για σεξουαλική παρενόχληση!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1251360952945197832
item