Demy: Ποζάρει με τα γιορτινά της και αποκαλύπτει τι περιμένει από τη νέα χρονιά Demy: Ποζάρει με τα γιορτινά της και αποκαλύπτει τι περιμένει από τη νέα χρονιά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Demy: Ποζάρει με τα γιορτινά της και αποκαλύπτει τι περιμένει από τη νέα χρονιά

Demy: Ποζάρει με τα γιορτινά της και αποκαλύπτει τι περιμένει από τη νέα χρονιά

Με γιορτινά σύνολα φωτογραφίζεται η Demy για το νέο τεύχος του περιοδικού Celebrity.

Η τραγουδίστρια ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκουλού και μιλά για όσα περιμένει απο τη νέα χρονιά. “Μαθαίνεις να ζεις με την αναγνωρισιμότητα και αν είσαι άνετος και ακομπλεξάριστος δεν σε ενοχλεί”, λέει ανάμεσα σε άλλα το cover girl.

Στο ενεργητικό σου έχεις πολλά μιούζικαλ τα τελευταία χρόνια. Αν σου γινόταν πρόταση για κάποια παράσταση που θα απαιτούσε μόνο το υποκριτικό σου ταλέντο, θα το επιχειρούσες;
Το έχω σκεφτεί αρκετά. Αντιλαμβάνομαι το βάρος που θα είχε ένα τέτοιο εγχείρημα και, έχοντας αυτήν την επίγνωση, θα το έκανα, δουλεύοντας πολύ πριν αλλά και κατά τη διάρκεια, ώστε να αντεπεξέλθω. Εξαρτάται φυσικά και από το έργο και από πολλά πράγματα ακόμα, αλλά είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω.


Θα κυνηγούσες μια καριέρα εκτός ευρωπαϊκών συνόρων; Τι χρειάζεται για να καταφέρεις κάτι τέτοιο;
Να είσαι εκεί. Όπου κι αν είναι το «εκεί». Δεν μπορείς να το κυνηγήσεις από τη βάση σου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ζήσω στο εξωτερικό ούτως ή άλλως, όπως και να πειραματιστώ μουσικά εκτός Ελλάδας, αλλά αυτό προϋποθέτει να φύγω για ένα διάστημα από τη χώρα. Αυτήν τη στιγμή, όμως, ό,τι κάνω εδώ είναι προτεραιότητά μου.


Η κατάσταση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει επηρεάσει και τον δικό σου χώρο. Είσαι αισιόδοξη για την πορεία της χώρας μας γενικά;
Αν υπάρχει ένα θετικό σε όλη αυτήν την κατάσταση, είναι ότι ενδεχομένως μας έχει κάνει πιο εργατικούς. 


Επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, αφού ο ανταγωνισμός είναι πια πολύ σκληρός. Παλαιότερα, κάποια πράγματα στην προηγούμενη γενιά ίσως ήρθαν υπερβολικά εύκολα. 

Παρ’ όλα αυτά, είναι γεγονός ότι, όπως παντού, έτσι και στο χώρο μας τα πράγματα είναι δύσκολα, οι αμοιβές δεν αντιστοιχούν στον κόπο των τραγουδιστών-ηθοποιών και πολλοί άνθρωποι μένουν απλήρωτοι. Όμως, είμαι αισιόδοξη. Εξάλλου, ιστορικά οι οικονομίες πάντα κάνουν τον κύκλο τους, μετά τις κρίσεις αρχίζει κάποια στιγμή η ανάπτυξη.

Πώς είσαι μέσα στις σχέσεις σου;
Ανάλογα. Ο κάθε άνθρωπος μας βγάζει άλλον εαυτό. Επιδιώκω να έχω ηρεμία, να δίνω, να φροντίζω, αλλά να αφήνω και να παίρνω χώρο μέσα σε μια σχέση.


Όταν στα προσωπικά σου κάτι δεν πάει καλά, αυτό σε επηρεάζει και στη δουλειά;
Είναι αναπόφευκτο, αν και προσπαθώ να το μπλοκάρω. Καλώς ή κακώς, ό,τι και αν συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή, σε αυτήν τη δουλειά πρέπει να ανέβεις στη σκηνή και να τα μπλοκάρεις όλα. Πολλές φορές, βέβαια, η δουλειά με βοηθάει κιόλας. 


Όταν τραγουδάω, τα ξεχνάω όλα για λίγο. Όποια στενοχώρια και αν κουβαλάω, εξαφανίζεται, και είμαι παρούσα μόνο στη στιγμή, τουλάχιστον μέχρι να κατέβω από τη σκηνή.


Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί
Epirusblog Gr
5 of 5
Demy: Ποζάρει με τα γιορτινά της και αποκαλύπτει τι περιμένει από τη νέα χρονιά
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1868535609268488031
Σχόλια
item