Ο απίστευτος λόγος που χώρισε η Κολέτσα! Το βέτο του πεθερού και η άρνηση να είναι με τον γιο του! Ο απίστευτος λόγος που χώρισε η Κολέτσα! Το βέτο του πεθερού και η άρνηση να είναι με τον γιο του! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο απίστευτος λόγος που χώρισε η Κολέτσα! Το βέτο του πεθερού και η άρνηση να είναι με τον γιο του!

Ο απίστευτος λόγος που χώρισε η Κολέτσα! Το βέτο του πεθερού και η άρνηση να είναι με τον γιο του!
Το Youweekly.gr πρώτα από όλους σας έγραψε για την σχέση που είχε η Χριστίνα Κολέτσα με γνωστό γιατρό του Κολωνακίου! Ωστόσο, ο ίδιος δεν επιθυμεί να ακουστεί το όνομα του, ούτε να μαθευτεί κάτι για την σχέση τους...
Η Χριστίνα μόλις γύρισε από το Nomads, ενώ έδειχναν όλα πως πάνε καλά, χώρισε και μάλιστα με άκρως απογοητευτικό τρόπο, αλλά και για άκρως απογοητευτικό λόγο. 
Mάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μόλις επέστρεψε η παίκτρια Ελλάδα χωρίς όμως να μάθουμε τι συνέβη. 
Η αλήθεια όμως βγήκε στο φως και την έβγαλε η Εσπρέσσο. Την συγκεκριμένη είδηση, για τον λόγο που χώρισαν την είχαμε μάθει όλοι, όμως κανείς δεν ήθελε να την γράψει. 
Και πάμε στο θέμα... Το βραβείο ατυχίας για τη χρονιά που φεύγει απονέμεται στην Χριστινα Κολέτσα, αφού η τραγουδίστρια όχι μόνο δεν κέρδισε το Nomads, αλλά γύρισε και βρήκε όλη της την ζωή.. διαφορετική.
Ο χωρισμός με τον γνωστό ψυχίατρο ήταν αναπάντεχος,όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι αντιδράσεις της ευυπόληπτης οικογένειας του! 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας ο πατέρας του γνωστού ψυχιάτρου, που κι εκείνος είναι πολύ μεγάλος γιατρός, έβαλε βέτο για την σχέση τους και έτσι αποφάσισε να χωρίσει την Χριστίνα.
Η αρχή του "κακού" ήταν όταν μαθεύτηκε από το διαδίκτυο η σχέση τους λόγω της συμμετοχής της Χριστίνας με το Nomads και δεν ήθελε ο γιος του να μπλεχτεί σε τέτοιες ειδήσεις, αφού το επάγγελμα του απαιτεί μία σοβαρότητα. Η δυσαρέσκεια αυτή, έφερε την οριστική ρήξη!
Πως το πήρε η Χριστίνα; Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr δεν ήταν κάτι που δεν το ήξερε αυτό ή δεν το περίμενε, όμως πάντα όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με τέτοια απόφαση... απογοητεύεσαι και ξαφνιάζεσαι! Κρίμα...
Youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ο απίστευτος λόγος που χώρισε η Κολέτσα! Το βέτο του πεθερού και η άρνηση να είναι με τον γιο του!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8450321828100968316
Σχόλια
item