Πρέβεζα: Και άλλη παράταση για το βιολογικό του Λούρου – Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Δήμαρχος Πρέβεζας Πρέβεζα: Και άλλη παράταση για το βιολογικό του Λούρου – Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Δήμαρχος Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Και άλλη παράταση για το βιολογικό του Λούρου – Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Πρέβεζα: Και άλλη παράταση για το βιολογικό του Λούρου – Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Δήμαρχος Πρέβεζας
Ήταν 22 Σεπτεμβρίου 2014, όταν ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Χρήστος Μπαϊλης δήλωνε: «Κι ο Ωρωπός κι η Στεφάνη σε 5-6 μήνες θα έχουν ένα έργο λειτουργικό, ένα έργο που θα συμβάλλει σίγουρα στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά έχει να κάνει και με τη δημόσια υγεία. Αυτό το έργο, προχωράει κανονικά μέχρι σήμερα». 

Η τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας αφορούσε το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ», τον περιβόητο πλέον βιολογικό του Λούρου, που κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα τελειώσει.
Τότε μάλιστα, οι παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης είχαν αντιδράσει οργισμένα, κάνοντας λόγο για πολιτική κοροϊδία.
Το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίασή του στις 13/12 αποφάσισε κατά πλειοψηφία («ΠΑΡΩΝ» ψήφισε ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Σήφης Σπυράκος), την υποβολή αιτήματος στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020 του ΥΠΟΜΕΔΥ για τροποποίηση της ενταγμένης πράξη ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΛΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-Β ΦΑΣΗ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ)» του Δήμου Πρέβεζας για το υποέργο 4 «ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ» ως προς τα παρακάτω: 1. Τον προϋπολογισμό με επιπλέον ποσό 21.000,00€ (συνολικός προϋπολογισμός 91.045,14 €), 2. Τον χρόνο ολοκλήρωσης του υποέργου 4 την 27-06-2018.
Θυμίζουμε πως ο χρόνος ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου υποέργου ήταν η 27η Δεκεμβρίου 2017 και ο ενταγμένος προϋπολογισμός ήταν 70.045,14€.
Η καθυστέρηση λόγω των απαλλοτριώσεων που δεν είχαν προβλεφθεί στον αρχικό σχεδιασμό έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα στο πολιτικό σκέλος της υπόθεσης, το Δήμαρχο Πρέβεζας, καθώς όχι μόνο έχουν περάσει 3,5 χρόνια από την περιβόητη δήλωσή του, αλλά αμφισβητούσε και την κριτική που είχε δεχθεί από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους.
atpreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Και άλλη παράταση για το βιολογικό του Λούρου – Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Δήμαρχος Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 5619279114160832534
Σχόλια
item