Άστεγος... τουρίστας έσπαγε αυτοκίνητα στη Ρόδο! Άστεγος... τουρίστας έσπαγε αυτοκίνητα στη Ρόδο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άστεγος... τουρίστας έσπαγε αυτοκίνητα στη Ρόδο!

Άστεγος... τουρίστας έσπαγε αυτοκίνητα στη Ρόδο!

Ο νεαρός άνδρας πήγε πριν 10 ημέρες στο Νησί των Ιπποτών - Άγνωστα τα κίνητρά του - Αποκαλύφθηκε ότι είχε διαπράξει και κλοπές.

Στην παγίδα που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της ΔΙ.Α.Σ Ρόδου, πιάστηκε τελικά ο δράστης που είχε προκαλέσει σοβαρές φθορές σε 4 σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Αγίου Φραγκίσκου καθώς επίσης και στην οθόνη ηλεκτρονικού μηχανήματος που διατηρεί ο δήμος της Ρόδου στην ίδια περιοχή και το οποίο χρησιμεύει για την ενοικίαση μοτοποδηλάτων.

Ο δράστης, ήταν ένας νεαρός άστεγος, που είχε έρθει στη Ρόδο πριν από 10 ακριβώς μέρες  από άλλη περιοχή της Ελλάδος  και ο οποίος για άγνωστο λόγο είχε επιδοθεί να σπάζει παρμπρίζ αυτοκινήτων και να προκαλεί γενικώς φθορές.

Ο ίδιος, που εξετάστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, διαπιστώθηκε  ότι είχε διαπράξει  δύο κλοπές από κυλικεία στην πόλη της Ρόδου  αφαιρώντας χρήματα και ότι  παραβίασε γραφείο αθλητικού συλλόγου με σκοπό την κλοπή. 

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία και παραπέμπεται στη δικαιοσύνη. 

Πηγή: www.rodiaki.gr


Epirusblog Gr
5 of 5
Άστεγος... τουρίστας έσπαγε αυτοκίνητα στη Ρόδο!
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 5926414317113237720
Σχόλια
item