Βίντεο από την επίθεση στην εισπρακτική εταιρεία του εξαδέλφου Τσακαλώτου

Βίντεο από την επίθεση στην εισπρακτική εταιρεία του εξαδέλφου Τσακαλώτου
Πέντε ημέρες μετά την επίθεση στην εισπρακτική εταιρεία «κόκκινων» δανείων, Qualco, η αναρχική συλλογικότητα Καλλιθέας-Μοσχάτου, έδωσε στην δημοσιότητα το σχετικό βίντεο.
Η «παρέμβαση» στην εταιρεία για τη διαχείριση "κόκκινων λογαριασμών" της ΔΕΗ, Qualco – συμφερόντων του Ορέστη Τσακαλώτου, εξαδέλφου του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, έγινε την Τρίτη 5/12/ στα γραφεία της εταιρίας στο Μαρούσι.
«Σε μια περίοδο που η κοινωνία δέχεται επίθεση από νέα μέτρα και φόρους, την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει ψευτομερίσματα των 200 ευρώ και η ΔΕΗ κάνει αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών, φέρνουν από την πίσω πόρτα κοινοπραξία εισπρακτικών εταιριών για να κυνηγήσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τον λαό» αναφέρει η ΑΣΥΚΑΜΟ.
Οπως λέει επίσης «η κοινοπραξία αυτή (IBM Hellas A.E, Deutsche Bank London Branch, Estia Business Group, Deloitte Business Solutions A.E.,ΚΑΠΑ Research Α.Ε., Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία και η Finacity Corporation) με επικεφαλή την Qualco θα έχει με την σειρά της τεράστια κέρδη αφού έχουν συμφωνήσει να πέρνει ποσοστά επί των κερδών είτε χρωστάς 200 είτε 2000 ευρώ». 
Τέλος, κατά την ΑΣΥΚΑΜΟ, «η ίδια η Qualco είναι γνωστή για το ποιόν, την στιγμή που η εταιρεία κάνει μπίζνες εκατομμυρίων, οι εργαζόμενοι παλεύουνε με τα deadlines, τις απλήρωτες υπερωρίες, την δουλειά απο το σπίτι που θεωρείται νεκρός χρόνος με αυτα τα κριτήρια αξιολογούνται και όποιος κρίνεται ''αντιπαραγωγικός'' απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες».
Η αναρχική συλλογικότητα καταλήγει με την απειλή: «Εμείς από μεριάς μας ένα έχουμε να πούμε: Όποιος τα βάζει με τις ζωές μας, θα μας βρει απέναντί του».
Δείτε το βίντεο από την επίθεση στην Qualco:
epirusblog.gr
5 of 5
Βίντεο από την επίθεση στην εισπρακτική εταιρεία του εξαδέλφου Τσακαλώτου
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1174104887558999936
item