Γιάννενα: Προβολή στις βαλτικές χώρες Γιάννενα: Προβολή στις βαλτικές χώρες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Προβολή στις βαλτικές χώρες


Γιάννενα: Προβολή στις βαλτικές χώρες

Στις βαλτικές χώρες επεκτείνεται η προσπάθεια προσέλκυσης επισκεπτών από την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, με δεδομένο ότι μετά την έναρξη πτήσεων από τη Δανία και από τον Μάιο του ’18 και από την Σουηδία, φαίνεται πως άνοιξε ο «διάδρομος» για τις χώρες της βορειοανατολικής Ευρώπης.

Η Ένωση Ξενοδόχων, με αισιοδοξία που πηγάζει από τη δυναμική που εμφανίζουν οι αφίξεις τουριστών από τις βαλτικές χώρες, προσβλέπει στην άνοδο του τουριστικού ρεύματος το επόμενο διάστημα. 

Για τον σκοπό αυτό, φιλοξένησε πρόσφατα δύο δημοσιογράφους από το μεγαλύτερο τουριστικό περιοδικό της Εσθονίας, για την παραγωγή ενός αφιερώματος για τα Γιάννενα, το νησί και τη Δωδώνη.

Για έξι ημέρες, η Ένωση Ξενοδόχων, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Στοκχόλμης, διοργάνωσαν ένα πλήρες ταξίδι εξοικείωσης, προκειμένου οι δημοσιογράφοι να γνωρίσουν από κοντά τις ιστορικές, πολιτιστικές και τουριστικές διαδρομές του τόπου μας.


Σε αυτό το πρώτο αφιέρωμα γίνεται εκτενής αναφορά στο Σπήλαιο Περάματος, στο Βυζαντινό Μουσείο, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, στο Μουσείο του Αλή Πασά, καθώς και στο Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας του Παύλου Βρέλλη, ενώ οι Εσθονοί φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλούς ντόπιους και μαζί τους να γευθούν τις παραδοσιακές μας συνταγές. Στα επόμενα τεύχη θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Προβολή στις βαλτικές χώρες
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2172302388633534555
Σχόλια
item