Σχολείο Επιχειρησιακής Σχεδίασης της Ε.Φ …Με την συνδρομή της «ΑΔΙΣΠΟ» Σχολείο Επιχειρησιακής Σχεδίασης της Ε.Φ …Με την συνδρομή της «ΑΔΙΣΠΟ» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σχολείο Επιχειρησιακής Σχεδίασης της Ε.Φ …Με την συνδρομή της «ΑΔΙΣΠΟ»

Σχολείο Επιχειρησιακής Σχεδίασης της Ε.Φ …Με την συνδρομή της «ΑΔΙΣΠΟ»
Στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των αξιωματικών της Εθνικής Φρουράς διεξήχθη, στις εγκαταστάσεις του Συντονιστικού Κέντρου «ΖΗΝΩΝ», εκπαίδευση στη νέα επιχειρησιακή σχεδίαση με εκπαιδευτές αξιωματικούς της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου της Ελλάδας (ΑΔΙΣΠΟ).

Η εκπαίδευση περιελάμβανε 2 κύκλους εκπαιδεύσεως όπως παρακάτω:


• 1ος Κύκλος εκπαιδεύσεως (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση) κατά τον οποίο οι εκπαιδευόμενοι αξιωματικοί με τη χρήση διαδικτύου μελέτησαν το εκπαιδευτικό υλικό μέσω της ιστοσελίδας της ΑΔΙΣΠΟ.
• 2ος Κύκλος εκπαιδεύσεως διάρκειας δύο εβδομάδων στην Κύπρο, από 27 Νοεμβρίου – 08 Δεκεμβρίου 2017, με τη φυσική παρουσία των εκπαιδευτών της ΑΔΙΣΠΟ.


Σκοπός της διεξαγωγής του σχολείου ήταν η κατανόηση και αφομοίωση της νέας μεθόδου επιχειρησιακής σχεδίασης, κοινής για όλη την Εθνική Φρουρά και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, η οποία, σε συνδυασμό με τη γνώση, την πείρα και την ορθολογική κρίση, να υποβοηθήσει κάθε κλιμάκιο διοίκησης να αντιμετωπίσει και να επιλύσει κατά τον αποτελεσματικότερο τρόπο ένα επιχειρησιακό πρόβλημα.


Στην τελετή λήξης του σχολείου παρευρέθηκε ο Υπαρχηγός του ΓΕΕΦ, Αντιστράτηγος Ανδρέας Μαρκίδης, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τόσο την ΑΔΙΣΠΟ για την συνδρομή της στην επιτυχή διεξαγωγή του, όσο και τους εκπαιδευτές αξιωματικούς.
Συνεχίζοντας ο κ. Υπαρχηγός ενθάρρυνε τους συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν την αποκτηθείσα γνώση και τόνισε ότι επιδίωξη του ΓΕΕΦ είναι να συνεχιστεί η συνεργασία με την ΑΔΙΣΠΟ με την διεξαγωγή και άλλων σχολείων στο εγγύς μέλλον.
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Σχολείο Επιχειρησιακής Σχεδίασης της Ε.Φ …Με την συνδρομή της «ΑΔΙΣΠΟ»
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 645876223618719087
Σχόλια
item