Γιάννενα: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στα «Ασημένια Χριστούγεννα» Γιάννενα: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στα «Ασημένια Χριστούγεννα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στα «Ασημένια Χριστούγεννα»

Γιάννενα: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στα «Ασημένια Χριστούγεννα»

Μύθοι, θρύλοι, μαγικά, ακροβατικά, παιχνίδια, μουσικές, χοροί και θεάματα περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες των «Ασημένιων Χριστουγέννων» στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων. Σήμερα Τρίτη στις 19.30, ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων (Χ.Ο.Ι.) θα παρουσιάσει στην κεντρική σκηνή χορούς απ’ όλη την Ελλάδα. 

Την Τετάρτη (20/12) στο Σπίτι του Παραμυθά φιλοξενείται η αγαπημένη γιαγιά της ελληνικής τηλεόρασης Τιτίκα Σαριγκούλη, η οποία από τις 17.00 έως τις 21.00 θα αφηγηθεί στους μικρούς επισκέπτες του θεματικού χωριού Χριστουγεννιάτικες ιστορίες. 

Και αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί θα επισκεφθούν τα Ιωάννινα αποκλειστικά και μόνο για να βρεθούν στα «Ασημένια Χριστούγεννα» και να μεταφέρουν με τις ιστορίες τους τα παιδιά σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους. 

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν. Την Παρασκευή (22/12) τη σκυτάλη θα παραλάβει στις 19.00 η γνωστή γιαννιώτικη μπάντα των Folk n’ Roll, η οποία θα κάνει ένα πρόγραμμα με κομμάτια που «παντρεύουν» την παραδοσιακή Ηπειρώτικη μουσική με το rock n’ roll. Καλεσμένος – έκπληξη της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός και μουσικός Νίκος Καλογερόπουλος, ο οποίος θα διαβάσει παραμύθια παρέα με τα παιδιά και θα τραγουδήσει. 

Το Σάββατο (23/12), ώρα 12.00 θα ανέβουν στη σκηνή των «Ασημένιων Χριστουγέννων» τα χορευτικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Νικολάου Κοπάνων. 

Την ίδια ημέρα, στις 19.00 σειρά έχει άλλο ένα γνωστόγΓιαννιώτικο συγκρότημα, οι Felony Case Band, oι οποίοι θα παίξουν hard rock κομμάτια. Παράλληλα, όλα τα απογεύματα αυτής της εβδομάδας, το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων διεξάγει στα «Ασημένια Χριστούγεννα» εικαστικά εργαστήρια με οικολογικό περιεχόμενο για παιδιά. 

Υπενθυμίζεται ότι τα «Ασημένια Χριστούγεννα» λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 10 το πρωί. Όλες οι γιορτινές δράσεις ξεκινούν από τις 11 κάθε πρωί, είναι στεγασμένες και απολύτως προφυλαγμένες. 

Η είσοδος στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων είναι δωρεάν για όλους. Περισσότερες πληροφορίες για τα «Ασημένια Χριστούγεννα στο: www.asimeniaxristougenna.gr.

ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στα «Ασημένια Χριστούγεννα»
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 9077900709346269759
Σχόλια
item