Μήνυμα αγάπης από την Ηγουμενίτσα: Δύο ευρώ για φαγητό! Μήνυμα αγάπης από την Ηγουμενίτσα: Δύο ευρώ για φαγητό! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μήνυμα αγάπης από την Ηγουμενίτσα: Δύο ευρώ για φαγητό!

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας οργάνωσε,  με επιτυχία και αυτή τη φορά, αφού συμμετείχαν 1800 άτομα,  τον «3οΔρόμο Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης», την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς 2017. Σύνθημα ήταν: "Τρέχω-Προσφέρω ένα γεύμα Αγάπης’". 

Με συμβολική συμμετοχή 2€ που  περιλάμβανε ένα σκουφάκι του Αη Βασίλη, αριθμό συμμετοχής και ένα κρουασάν με ένα νεράκι μετά τον αγώνα, συγκεντρώθηκαν έσοδα, τα οποία διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηγουμενίτσας. 

Έτρεξαν άνθρωποι κάθε ηλικίας και φύλου. Έτρεξαν οι συμμετέχοντες σε δύο διαδρομές, που είχαν ως αφετηρία και κατάληξη την πλατεία Δημαρχείου. 

Αξιέπαινες πρωτοβουλίες, σε μια κοινωνία, που τα τελευταία χρόνια βασανίζεται από ανθρωπιστική κρίση. Βέβαια καλό θα ήταν να μην υπήρχε ανθρωπιστική κρίση, γιατί οι ενέσεις αλληλεγγύης, όσο τονωτικές και αν είναι, δεν μπορεί να είναι μόνιμες.
Epirusblog Gr
5 of 5
Μήνυμα αγάπης από την Ηγουμενίτσα: Δύο ευρώ για φαγητό!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 769690068000943924
Σχόλια
item