Γιάννενα: Σε τεστ για την Εθνική Ομάδα τα επίλεκτα «κουπιά του Ν.Ο.Ι

Γιάννενα: Σε τεστ για την Εθνική Ομάδα τα επίλεκτα «κουπιά του Ν.Ο.Ι

Δοκιμάστηκαν στα εργόμετρα του Ομίλου παρουσία του ομοσπ. τεχνικού Κ. Κοντομανώλη.

Μετά τις δοκιμασίες των κατηγοριών ανάπτυξης, ήρθε η σειρά των αθλητών στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων να τεσταριστούν από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, η οποία στελεχώνει αυτή την περίοδο τις Εθνικές της Ομάδες.


Συνολικά από την ΕΚΟΦΝΣ δοκιμάστηκαν στα εργόμετρα σχεδόν 17 επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.Ι., παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Κοντομανώλη, ο οποίος βρέθηκε στα Γιάννενα για τον σκοπό αυτό και με τη συνεργασία των προπονητών του Ομίλου Λευτέρη Τζίμα και Θανάση Μπουκουβάλα. 


Πρόκειται για τους: Στέφανο Ντούσκο, Θανάση Παλαιοπάνο, Παντελή Σωτηρακόπουλο, Κων/νο Βαρδάκα, Δημήτρη Μπουκουβάλα, Άρη Γραμμενιάτη, Ανδριανό Οικονόμου, Γιώργο Γραμμενιάτη, Άγγελο Μπερή, Αλέξανδρο Μαμακή, Γιώργο Κολιό, Λεωνίδα Παλαιοπάνο, Βασίλη Ζέρβα, Ζήση Μπουκουβάλα, Παύλο Φαϊτά και τις αθλήτριες Αριάδνη Μήτση και Αθανασία Μάκου.\

Σε δηλώσεις του ο κ. Κοντομανώλης ανέφερε ότι αυτό είναι το πρώτο τεστ της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα ακολουθήσουν και άλλα, τόσο σωματειακά, όσο και από την ΕΚΟΦΝΣ, ενώ μέσα στον Φεβρουάριο θα ξεκινήσουν και οι δοκιμασίες στο νερό, ώστε η Ομοσπονδία να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για τους αθλητές που μπορούν να ενσωματωθούν πλήρως στις Εθνικές Ομάδες Κωπηλασίας οι οποίες το ερχόμενο καλοκαίρι θα λάβουν μέρος σε διεθνείς αγώνες. 


«Τα πρώτα δείγματα από τις δοκιμασίες είναι θετικά. Υπάρχει ενδιαφέρον εκ μέρους των αθλητών. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν για να κάνουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τρεις του Ν.Ο.Ι. στο Σχινιά για
προπονήσεις με την Εθνική
Άλλο ένα προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά από την ερχόμενη Δευτέρα και ως τις 23 Δεκεμβρίου. 


Σ’ αυτό από πλευράς Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έχουν προσκληθεί να λάβουν μέρος και πάλι οι Στέφανος Ντούσκος, Παντελής Σωτηρακόπουλος και Θανάσης Παλαιοπάνος.

epirusgate.blogspot.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε τεστ για την Εθνική Ομάδα τα επίλεκτα «κουπιά του Ν.Ο.Ι
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9130428474204953069
item