Φουντώνουν οι φήμες: Χωρίζει ξανά η Τζένιφερ Ανιστον Φουντώνουν οι φήμες: Χωρίζει ξανά η Τζένιφερ Ανιστον | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φουντώνουν οι φήμες: Χωρίζει ξανά η Τζένιφερ Ανιστον

Φουντώνουν οι φήμες: Χωρίζει ξανά η Τζένιφερ Ανιστον
Σε ένα ακόμη διαζύγιο, όπως φαίνεται, οδηγείται η Τζένιφερ Άνιστον, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο της με το επίσης ηθοποιό, Τζάστιν Θερού, όπως αναφέρουν αποκλειστικά δημοσιεύματα του Life & Style.
«Ζουν χωριστά, για καλύτερα, εδώ και δύο μήνες περίπου», αναφέρει μία πηγή, η οποία επισημαίνει ότι αιτία της ρίξης στη σχέση τους, είναι η διαφορά στόχων στην καριέρα τους.
Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «Ο Τζάστιν θέλει να παίρνει κάθε ρόλο που του δίνεται, χωρίς να έχει σημασία το πού γυρίζεται».
Ενώ, άλλη πηγή δηλώνει ότι «Η Τζένιφερ από την άλλη, έχει φτάσει την καριέρα της σε ένα τέτοιο σημείο, που θέλει πια να ξοδεύει λιγότερο χρόνο σε γυρίσματα ταινιών, ακόμη και αν αυτά βρίσκονται στην Νέα Υόρκη. 
Πρόσφατα μάλιστα υπέγραψε και το συμβόλαιο για την σειρά στο Apple TV με την Reese Witherspoon, που γυρίζεται στο Los Angeles και θέλει να συγκεντρωθεί σε αυτό».

Epirusblog Gr
5 of 5
Φουντώνουν οι φήμες: Χωρίζει ξανά η Τζένιφερ Ανιστον
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3741681849999479031
Σχόλια
item