Κόντρα Σκουρλέτη – ΚΚΕ για την παρέμβαση του ΠΑΜΕ Κόντρα Σκουρλέτη – ΚΚΕ για την παρέμβαση του ΠΑΜΕ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κόντρα Σκουρλέτη – ΚΚΕ για την παρέμβαση του ΠΑΜΕ

Κόντρα Σκουρλέτη – ΚΚΕ για την παρέμβαση του ΠΑΜΕ
Η πρωινή παρέμβαση του ΠΑΜΕ στο χώρο του Περιφερειακού Συνεδρίου που διεξάγεται στην Ελευσίνα πυροδότησε κόντρα μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη και του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.
Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε «ολισθηρό» το δρόμο του ΚΚΕ μέσω του ΠΑΜΕ σημειώνοντας ότι: 
«Θεωρώ ότι είναι ολισθηρός ο δρόμος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας μέσω του ΠΑΜΕ, να υιοθετεί, όχι τη λογική της διαμαρτυρίας που είναι απόλυτα κατοχυρωμένη συνταγματικά και έχει κάθε δικαίωμα να την κάνει, αλλά τη λογική της αντισυγκέντρωσης. 
Η Αριστερά έχει υποφέρει σε αυτόν τον τόπο από αντισυγκεντρώσεις, έχει μπει στο  στόχαστρο της ματαίωσης των δικών της συγκεντρώσεων και πραγματικά είναι ένα πολύ επικίνδυνο δείγμα γραφής το να υιοθετεί τέτοιες μεθόδους. Θα μπορούσα να επεκταθώ πολύ περισσότερο στο ζήτημα, αλλά επιφυλάσσομαι».
Στον κ. Σκουρλέτη απάντησε το ΚΚΕ, κάνοντας αναφορά σε προσπάθεια κατάργησης του δικαιώματος της απεργίας. 
«Πάει πολύ υπουργοί της κυβέρνησης, η οποία ετοιμάζεται να χτυπήσει το δικαίωμα στην απεργία, να εγκαλούν το ΚΚΕ για τις συγκεντρώσεις  διαμαρτυρίας του εργατικού - λαϊκού κινήματος ενάντια στην "αναπτυξιακή" φιέστα της κυβέρνησης στη Δυτική Αττική, εκεί ακριβώς όπου οι πολιτικές στήριξης του κεφαλαίου έπνιξαν στη λάσπη ολόκληρες περιουσίες και οδήγησαν στο να χαθούν ανθρώπινες ζωές» σημειώνει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.
«Μήπως μετά το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας η κυβέρνηση ετοιμάζεται να απαγορεύσει και τις συγκεντρώσεις;», σημείωσε το ΚΚΕ.
 
Epirusblog Gr
5 of 5
Κόντρα Σκουρλέτη – ΚΚΕ για την παρέμβαση του ΠΑΜΕ
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 8813617900850745337
Σχόλια
item