Γιάννενα: Δωρεά εξοπλισμού προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ιωαννίνων Γιάννενα: Δωρεά εξοπλισμού προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δωρεά εξοπλισμού προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών ΙωαννίνωνΣε αναγνώριση του έργου και εκτίμηση της προσφοράς των Εθελοντών του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ιωαννίνων του Ε.Ε.Σ., η Εταιρεία Διοργάνωσης Αθλητικών Events “My Adventure” προχώρησε σε μία δωρεά προς το Τμήμα ώστε να συνεχίσει να παράγεται εθελοντικό έργο. 

Ειδικότερα, δώρισε ένα πλήρες φορείο διάσωσης (σανίδα ακινητοποίησης πολυτραυματία), για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών και μια τέντα / σκηνή, για την φιλοξενία προσωπικού και εξοπλισμού σε επιχειρήσεις. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευγενική χειρονομία την My Adventure, η οποία στο πλαίσιο της συνεργασίας μας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές μας.

Ευχόμαστε, οι προσφορές αυτές, να βρουν μιμητές, γιατί το Εθελοντικό κίνημα χρειάζεται θερμούς υποστηρικτές για να μπορεί να ευδοκιμήσει και να συνεχίζει το έργο του, αναφέρει η ανανκοίνωση των εθελοντών.

ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Δωρεά εξοπλισμού προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4797362766841678173
Σχόλια
item