Τρυφερά «κλικ» της Λάμη με τον γοητευτικό καπετάνιο της καρδιάς της Τρυφερά «κλικ» της Λάμη με τον γοητευτικό καπετάνιο της καρδιάς της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τρυφερά «κλικ» της Λάμη με τον γοητευτικό καπετάνιο της καρδιάς της

Τρυφερά «κλικ» της Λάμη με τον γοητευτικό καπετάνιο της καρδιάς της
Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται και σίγουρα όχι στην περίπτωση της Νίκης Λάμη και του συντρόφου της Χρήστου Μεταλληνού!
Η σέξι ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσα από τον υπέροχο τρόπο με τον οποίο υποδυόταν τη Σεσίλια στη σειρά «Συμμαθητές», διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο με τον εδώ και πέντε χρόνια σύντροφό της και, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, η τρυφερότητα ανάμεσά τους... περίσσευε!
Η ηθοποιός και ο καπετάνιος σύντροφός της επιδόθηκαν όλο το βράδυ σε αγκαλιές και φιλιά, αδιαφορώντας για την παρουσία των φωτογράφων που απαθανάτιζαν κάθε τρυφερή στιγμή τους! 
Ο γοητευτικός Χρήστος, καπετάνιος με μεγάλη πείρα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε γνωστό Eλληνα εφοπλιστή, βρήκε το... λιμάνι του στην αγκαλιά της ηθοποιού! Hταν πρώτα θαυμαστής της και στη συνέχεια έγινε σύντροφός της!
Oπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η όμορφη Νίκη, ο γοητευτικός Χρήστος είχε πάει να τη δει στο θέατρο και περίμενε μισή ώρα μέχρι εκείνη να αλλάξει για να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία. 
Oταν συναντήθηκαν ξανά τυχαία σε ένα μαγαζί, τέσσερις μέρες μετά, τον θυμόταν κι εκείνος ξαναπήγε στο θέατρο φροντίζοντας να βγουν μετά οι δυο τους για φαγητό.
Epirusblog Gr
5 of 5
Τρυφερά «κλικ» της Λάμη με τον γοητευτικό καπετάνιο της καρδιάς της
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6952857834487969504
Σχόλια
item