Ελένη Μενεγάκη: Ένταση και νεύρα στη μέση του δρόμου! Ελένη Μενεγάκη: Ένταση και νεύρα στη μέση του δρόμου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Ένταση και νεύρα στη μέση του δρόμου!

Ελένη Μενεγάκη: Ένταση και νεύρα στη μέση του δρόμου!
Με άλλον αέρα υποδέχτηκε τον Δεκέμβρη η Ελένη Μενεγάκη. H παρουσιάστρια του Alpha είχε ξεκινήσει ούτως ή άλλως να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο μέσα από την εκπομπή της εδώ και λίγο καιρό.
Σαν μια γυναίκα της διπλανής πόρτας έκανε τις βόλτες της στα μαγαζιά την περασμένη Παρασκευή περπατώντας ανάμεσα σε απλό κόσμο που την αναγνώριζε και τη σταματούσε για να τη χαιρετήσει.

Βέβαια, η διάθεση της Ελένης Μενεγάκη δεν ήταν και στα καλύτερα της, καθώς, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό You, η παρουσιάστρια βρισκόταν σε απίστευτη ένταση.Μιλούσε συνεχώς με ανθρώπους του καναλιού και τους υπεύθυνους της εκπομπής της και προγραμμάτιζαν πρόσωπα που ήθελε η παρουσιάστρια για συνέντευξη.
Όλα πλέον περνούν από τα χέρια της και αυτή η πίεση της δημιουργεί εκνευρισμό. «Θέλει όλα να κυλούν ρολόι. Οπότε πλέον περνούν όλα τα θέματα από την έγκριση της!», αναφέρει άνθρωπος του καναλιού στο You.Μπορεί να ήταν εκνευρισμένη και να φώναζε στον δρόμο, ωστόσο αυτό δεν σταματούσε τα επίμονα μάτια των αντρών να είναι στραμμένα πάνω της.


Epirusblog Gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Ένταση και νεύρα στη μέση του δρόμου!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3193972767843523505
Σχόλια
item