Επικοινωνία Μέι – Τραμπ για την Ιερουσαλήμ -Τι του ζήτησε Επικοινωνία Μέι – Τραμπ για την Ιερουσαλήμ -Τι του ζήτησε | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επικοινωνία Μέι – Τραμπ για την Ιερουσαλήμ -Τι του ζήτησε

Επικοινωνία Μέι – Τραμπ για την Ιερουσαλήμ -Τι του ζήτησε
Νέα τηλεφωνική επικοινωνία για την κατάσταση στην Ιερουσαλήμ είχαν η Τερέζα Μέι και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Η βρετανίδα πρωθυπουργός στη μεταξύ τους συνομιλία ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ υποβάλλει προτάσεις για την επίτευξη ειρήνης στη Μέση Ανατολή μετά την απόφασή να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Τρίτη οι δύο ηγέτες «συζήτησαν τις διαφορετικές θέσεις που υιοθέτησαν για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και συμφώνησαν στη σημασία οι ΗΠΑ να υποβάλλουν νέες προτάσεις για την ειρήνη και η διεθνής κοινότητα να στηρίξει αυτές τις προσπάθειες», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Μέι.
«Η πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο για την πρόσφατη σημαντική πρόοδο των διαπραγματεύσεων για το Brexit και ο πρόεδρος υπογράμμισε από την πλευρά του την πρόοδο που έχει συντελέσει στην οικονομική του ατζέντα», τόνισε.
«Συμφώνησαν στη σημασία μιας γρήγορης διμερούς εμπορικής συμφωνίας έπειτα από την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από στην ΕΕ», πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Epirusblog Gr
5 of 5
Επικοινωνία Μέι – Τραμπ για την Ιερουσαλήμ -Τι του ζήτησε
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 6161434335216925189
Σχόλια
item