Μετά τη φονική νεροπονή στη Μάνδρα, η Δούρου ανακοίνωσε αντιπλημμυρικά μέτρα στην περιοχή Μετά τη φονική νεροπονή στη Μάνδρα, η Δούρου ανακοίνωσε αντιπλημμυρικά μέτρα στην περιοχή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μετά τη φονική νεροπονή στη Μάνδρα, η Δούρου ανακοίνωσε αντιπλημμυρικά μέτρα στην περιοχή

Μετά τη φονική νεροπονή στη Μάνδρα, η Δούρου ανακοίνωσε αντιπλημμυρικά μέτρα στην περιοχή /Φωτογραφία: Intime News
Μετά τη φονική νεροποντή που στοίχισε τη ζωή σε 23 ανθρώπους, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένου Δούρου ανακοίνωσε έργα 292 εκατ. ευρώ στην περιοχή.
Συγκεκριμένα, από το βήμα του 8ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση η κυρία Δούρου εξήγησε ότι πρόκειται για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας (99 εκατ. ευρώ), έργα οδοποιίας (112 εκατ. ευρώ), έργα άρδευσης, ύδρευσης και αποχέτευσης (56 εκατ. ευρώ), έργα κοινωνικών υποδομών και αστικών αναπλάσεων (25 εκατ. ευρώ).
«'Αρα, μιλάμε για έργα μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. Μιλάμε για έργα που στηρίζουν τους συμπολίτες μας στη Δυτική Αττική στην προσπάθειά τους να επουλώσουν τις πληγές τους. Δεν είναι έργα φιλανθρωπίας, είναι έργα που βάζουν τις βάσεις των υποδομών για μία στέρεα, βιώσιμη ανάπτυξη, που θα παράγει αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας. 
Είναι έργα που θα βάλουν τη βάση για μία αλλαγή πορείας. Είναι έργα που έχουν το πρόσημο της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης» ανέφερε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης Αττικής.

Epirusblog Gr
5 of 5
Μετά τη φονική νεροπονή στη Μάνδρα, η Δούρου ανακοίνωσε αντιπλημμυρικά μέτρα στην περιοχή
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 792014918858346025
Σχόλια
item