Κατερίνα Καινούργιου: «Ήθελαν να εξαφανιστώ! Με κατηγόρησαν για…» Κατερίνα Καινούργιου: «Ήθελαν να εξαφανιστώ! Με κατηγόρησαν για…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: «Ήθελαν να εξαφανιστώ! Με κατηγόρησαν για…»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ήθελαν να εξαφανιστώ! Με κατηγόρησαν για…»
Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. To People συνάντησε την παρουσιάστρια λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος. Πληθωρική και εντυπωσιακή. Κόκκινο έξωμο πουλόβερ συνδυασμένο με βινύλ κολάν και over the knee μπότες. 
Μαλλιά πιασμένα ψηλά, έντονο κόκκινο κραγιόν και ένα μεγάλο χαμόγελο. Μιλάει δυνατά, είναι ενθουσιασμένη με τη ζωή και βρίσκεται σε έναν οργασμό δουλειάς.
Αν και η Κατερίνα δεν αγαπάει τις αλλαγές, στην περίπτωσή της λειτούργησαν ευνοϊκά. Σαν ένας άνεμος που έφερε το πλοίο σε μια άλλη ρότα. 

«Δεν περίμενα όταν μου έγινε η πρόταση για το Ε πως θα ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει επαγγελματικά» εξηγεί. «Στην αρχή ήμουν αρκετά διστακτική για πολλούς λόγους. Ήμουν σε ένα κανάλι επτά χρόνια και το Ε δεν ήταν στο επίπεδο του Alpha. Όμως, η συνεργασία μου με τον Θέμη Μάλλη ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που είπα το “ναι”. Τον θαύμαζα πάντα, από τότε που ήταν αρχισυντάκτης στην Πρωινή Μελέτη».
Όταν έφυγες από τον Alpha, ένιωσες κάποια πικρία; Ότι ίσως σε αδίκησαν ή δεν σε αξιοποίησαν όπως εσύ θα ήθελες;
Τότε, ναι, έφυγα με πολύ μεγάλη πικρία, γιατί το ένιωθα σαν το τηλεοπτικό μου σπίτι. Όχι όμως ότι δεν μου έδωσαν ευκαιρίες –θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι αδικήθηκα–, αλλά στο τέλος δεν μου άρεσε ο τρόπος που έφυγα. Και είχα στενοχωρηθεί πολύ. Μετά όμως ήρθε κάτι καλύτερο. Συνεργάστηκα με καλύτερους και πιο αξιόλογους ανθρώπους.

Δηλαδή αυτή η αλλαγή μου έκανε μόνο καλό. Θέλω να πω ότι δεν πρέπει να καταστροφολογούμε επειδή φύγαμε από μια δουλειά. Όταν έφυγα, νόμιζα ότι ήταν το τέλος του κόσμου και πιο πολύ απογοητεύτηκα από κάποιες συμπεριφορές. 

Ξέρεις, στα κανάλια υπάρχουν πρόσωπα που έχουν εμμονές. Εγώ την εμμονή την έχω ζήσει από τέτοια πρόσωπα, σε σημείο να θέλουν να εξαφανιστώ. Όπως και με κατηγόρησαν για χαμηλά νούμερα, για τα οποία πίστευαν ότι ευθυνόμουν εγώ. 

Εκείνη την περίοδο κατάλαβα ότι πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στη φιλία και τη δουλειά με τα διοικητικά στελέχη. Πρέπει να έχεις συγκεκριμένες, διακριτές σχέσεις και το πιστεύω ακράδαντα. Δεν θέλω με τους καναλάρχες και τους διευθυντές να έχω «κολλητηλίκια», γιατί, όταν χαθεί αυτή η ισορροπία, χάνονται κι άλλα πράγματα.
Έκανες λοιπόν λάθος χειρισμούς;
Σίγουρα, αλλά δεν το σκέφτομαι πια, κοιτάζω μπροστά και δεν είμαι παρελθοντολόγος. Τώρα περνάω καλύτερα, είμαι πιο ώριμη τηλεοπτικά, κάνω μεγαλύτερη επιτυχία, είμαι καλύτερη παρουσιάστρια και πλέον αγαπάω πιο πολύ αυτό που κάνω. Και σαφώς έχω καλύτερους συνεργάτες.
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: «Ήθελαν να εξαφανιστώ! Με κατηγόρησαν για…»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3866075276206631436
Σχόλια
item