Το ξέσπασμα της Μάρως Λύτρα: «Θα σε κυνηγήσω τέρας…» Το ξέσπασμα της Μάρως Λύτρα: «Θα σε κυνηγήσω τέρας…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το ξέσπασμα της Μάρως Λύτρα: «Θα σε κυνηγήσω τέρας…»

Το ξέσπασμα της Μάρως Λύτρα: «Θα σε κυνηγήσω τέρας…»
Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε χθες η  Μάρω Λύτρα η οποία ζει εδώ και χρόνια μόνιμα στον Καναδά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
 Η τραγουδίστρια ξεσπά για ένα σημαντικό άντρα Έλληνα στο χώρο της μουσικής που την παρενόχλησε λέγοντάς της: «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα»!

Συγκεκριμένα η Μάρω Λύτρα την οποία γνωρίσαμε από το reality Fame Story 2, ξεσπά λέγοντας: «Ο Weinstein είναι παλιάνθρωπος... Αλλά χάρηκα που αποκαλύφθηκαν όλα γιατί με αφορμή αυτό θα σε ξεσκεπάσω σημαντικέ Έλληνα.. όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου αλλά και τι μου έκανες. 
Ψάχνω για ένα ποινικολόγο και αν ξέρετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας. Mου είπες με ένα σατανικό και χαζό χαμόγελο "Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα". Και απαντώ. "Αυτός είναι ο νόμος και δε θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και σιώπησα αρκετά¨.
 
Epirusblog Gr
5 of 5
Το ξέσπασμα της Μάρως Λύτρα: «Θα σε κυνηγήσω τέρας…»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8333380026903141534
Σχόλια
item