Γιάννενα: Ξεκίνησε Στο Εφετείο Η Δίκη Για Τον Πρώην Διευθυντή Της Γαλακτοκομικής Σχολής Γιάννενα: Ξεκίνησε Στο Εφετείο Η Δίκη Για Τον Πρώην Διευθυντή Της Γαλακτοκομικής Σχολής | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ξεκίνησε Στο Εφετείο Η Δίκη Για Τον Πρώην Διευθυντή Της Γαλακτοκομικής Σχολής

Γιάννενα: Ξεκίνησε Στο Εφετείο Η Δίκη Για Τον Πρώην Διευθυντή Της Γαλακτοκομικής Σχολής

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 09.00 στο Εφετείο Ιωαννίνων, η δίκη για τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής ,όπου σπούδαζε ο  αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης.


Υπενθυμίζεται  ότι  ο πρώην Διευθυντής    πρωτόδικα είχε καταδικαστεί  σε 2 έτη με 3ετή αναστολή , για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση .

Κατά την πρώτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσαν τρεις υπάλληλοι της Σχολής ,ο σπουδαστής που βρίσκονταν στη Βραζιλία, που   ήταν ο άνθρωπος  που ενημέρωσε άμεσα την υπεύθυνη της Εστίας και τον πρώην Διευθυντή για τα "καψόνια" ομάδας σπουδαστών εις βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς και οι γονείς το, που δεν παρέκλιναν   των όσων  είχαν καταθέσει στην πρώτη δίκη .   

Τόσο οι υπάλληλοι της Σχολής  όσο και ο σπουδαστής  Νίκος Δάβρης στις καταθέσεις τους  ανέφεραν πως όταν ο πρώην Διευθυντής ενημερώθηκε για τη συμπεριφορά  ομάδας σπουδαστών εις βάρος του Βαγγέλη ,αναστατώθηκε , ενεργοποιήθηκε αμέσως  και έπραξε ότι θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει ,με τον κ.Δάβρη να υπογραμμίζει  όπως  είχε κάνει και στην πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης ,πως  κατά την επικοινωνία μέσω skype που είχε μαζί του ο πρώην διευθυντής ,όταν  εκείνος βρίσκονταν στη Βραζιλία , θέλοντας  να τον προστατέψει   του ζήτησε  να μην μιλήσει για τα περιστατικά που γνώριζε  στα κανάλια ,αλλά στην αστυνομία .

Ρωτηθείς απο τον συνήγορο υπεράσπισης του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής , κ.Αλέξη Κούγια για το αν εξακολουθεί να μένει στη Βραζιλία ,απάντησε αρνητικά , λέγοντας πως  έχει επιστρέψει στην Ελλάδα ,διαμένει  και εργάζεται στην Αθήνα , αφήνοντας πίσω του τη δουλειά που τον είχε βοηθήσει να βρει στη Βραζιλία ο πρώην διευθυντής ,καθώς  όπως είπε ,δεν αισθανόταν καλά μετά τα όσα προηγήθηκαν.

Κατά τη διάρκεια των σημερινών καταθέσεων "ζωντάνεψαν"   και πάλι στη δικαστική αίθουσα  τα όσα βίωσε ο  πρόωρα χαμένος σπουδαστής Βαγγέλης Γιακουμάκης ,απο  ομάδα σπουδαστών της Σχολής .

Η δίκη θα συνεχιστεί  με τις καταθέσεις των υπόλοιπων μαρτύρων και την απολογία του πρώην διευθυντή  αύριο στις 11.00 και αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία για τη συνέχιση και ολοκλήρωσή της.

epirus-tv-news.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ξεκίνησε Στο Εφετείο Η Δίκη Για Τον Πρώην Διευθυντή Της Γαλακτοκομικής Σχολής
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1485800321433487583
Σχόλια
item