«Χρυσός» πάλι ο Κεντέρης

«Χρυσός» πάλι ο Κεντέρης
Παγκόσμια βράβευση για το ξενοδοχείο που έχει με τη σύζυγό του στα Ζαγοροχώρια.
Ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στη νότια Ευρώπη ψηφίστηκε στα Παγκόσμια Βραβεία World Luxury Hotel Awards 2017 το ξενοδοχείο «Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa», ιδιοκτησίας του χρυσού ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη και της συζύγου του Ελισάβετ Εξάρχου, στο Μικρό Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια! 
Το βραβείο παρέλαβε η Ελσα Εξάρχου - Κεντέρη, η οποία είναι και η hotel manager του πανέμορφου προορισμού, σε μια φαντασμαγορική τελετή που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο ξενοδοχείο «Kulm», στο St. Moritz της Ελβετίας.
Οι νικητές της βραδιάς επιλέχτηκαν σε μια περίοδο τεσσάρων εβδομάδων από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες, οι οποίοι αποφάσισαν στην κατηγορία «καλύτερο ορεινό θέρετρο» να βραβεύσουν τον επίγειο παράδεισο του Μικρού Πάπιγκου στο δυτικό Ζαγόρι. 
Σε δημοσίευμά της τον Αύγουστο του 2015 η «Espresso» είχε αποκαλύψει τα πάντα γύρω από τον luxury προορισμό που εντυπωσιάζει με τη χλιδή και τις ανέσεις του.
Το κτίσμα ανήκε στην οικογένεια της γυναίκας του Κώστα Κεντέρη και ανακαινίστηκε το 2007 με χρήματα που επένδυσε από κοινού το ζευγάρι, με πέτρες που έφτασαν από τα Ιωάννινα και σμιλεύτηκαν από έμπειρους τεχνίτες που ήρθαν αποκλειστικά από την Αλβανία και τη Ρουμανία.
Το «Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa» αποτελείται από τέσσερα κτίρια, διαθέτει 29 δωμάτια και σουίτες, χώρους σπα με σάουνα, χαμάμ και πισίνα και παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο. 
Η διακόσμηση είναι εντυπωσιακή, με πανάκριβες καμπυλωτές πλαστικές καρέκλες, γυάλινα τραπέζια και μπαμπού λεπτομέρειες που φέρουν τις υπογραφές των πιο γνωστών designers του εξωτερικού. 
Την πρώτη χρονιά που άνοιξε τα λουξ δωμάτια κόστιζαν 90 ευρώ, ενώ σήμερα ξεπερνούν τα 300 ευρώ τη βραδιά, πάντα ανάλογα με την εποχή.
epirusblog.gr
5 of 5
«Χρυσός» πάλι ο Κεντέρης
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7348559997091901945
item