Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Η επίσημη ανακοίνωση του Έψιλον! Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Η επίσημη ανακοίνωση του Έψιλον! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Η επίσημη ανακοίνωση του Έψιλον!

Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Η επίσημη ανακοίνωση του Έψιλον!
Δεν πρόλαβε ο Ιβάν Σαββίδης να πάει στο κανάλι ξεκίνησαν ήδη οι αλλαγές!
Όπως σας έχουμε γράψει ξανά στο Youweekly.gr, για τον λόγο ότι η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σημειώνει υπερβολικά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης ο σταθμός αποφάσισε να κάνει αλλαγές. 
Το κανάλι έβγαλε επίσημη ανακοίνωση προς το παρόν για την αλλαγή ώρας, ενώ με την νέα χρονιά αλλάζει και θεματολογία εντελώς.
Συγκεκριμένα έγραψαν:
«Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και κάθε πρωί , ακόμα περισσότερος καφές στο Epsilon! H Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της, σας σερβίρουν το πιο πλούσιο πρωινό, σε νέα ώρα, από τις 7 και μισή! Και τα έχει όλα!  Όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τη στιγμή που συμβαίνουν, τα παρασκήνια των τηλεοπτικών studio, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αλλά και ξένης showbiz, αποκλειστικότητες και αποκαλύψεις, αλλά και οι τελευταίες τάσεις από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που φτιάχνουν τον πρώτο καφέ της ημέρας!
Όμως, στην εκπομπή συμμετέχουν και οι τηλεθεατές, με τις δικές τους καθημερινές ιστορίες. Όχι μόνο το μικρόφωνο, αλλά και η κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω», είναι πλέον στη διάθεσή σας για να μοιραστείτε με την πρωινή μας παρέα όσα σας απασχολούν και να λύσετε τα δικά σας συναισθηματικά και προσωπικά… διλήμματα!
Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί φτιάχνουμε καφέ σε νέα ώρα, στις 07:30!Με την Κατερίνα Καινούργιου»
Epirusblog Gr
5 of 5
Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Η επίσημη ανακοίνωση του Έψιλον!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8356413362257247754
Σχόλια
item