Χωρίς Νερό ,Ψωμί και Κατάλυμα τα Στελέχη των Ε.Δ σε …Άσκηση των Κομάντος του ΚΕΑΠ! Χωρίς Νερό ,Ψωμί και Κατάλυμα τα Στελέχη των Ε.Δ σε …Άσκηση των Κομάντος του ΚΕΑΠ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χωρίς Νερό ,Ψωμί και Κατάλυμα τα Στελέχη των Ε.Δ σε …Άσκηση των Κομάντος του ΚΕΑΠ!

Χωρίς Νερό ,Ψωμί και Κατάλυμα τα Στελέχη των Ε.Δ σε …Άσκηση των Κομάντος του ΚΕΑΠ!
Στρατιωτική Ειδική Άσκηση των Κομάντος που εκπαιδεύονται στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθοδόξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) ξεκίνησε την  Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, έως και την Πέμπτη 13 του μηνός, στην ευρύτερη περιοχή των χωριών Μεγάλη Παναγίας, Νεοχωρίου, Σταγείρων, Στρατονίκης, Βαρβάρας, Στανού και Ιερισσού, του δήμου Αριστοτέλη!
Η Άσκηση αν και δεν έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις, πιθανόν να πρόκειται για (Σχολείο Αιχμαλώτων) αν κρίνουμε και από την σχετική ανακοίνωση Τοπικού δήμου ,με συμβουλές προς του Δημότες!
Ειδικότερα σύμφωνα με το bloko.gr
 Στην παραπάνω εκπαίδευση, θα συμμετέχουν Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενδεδυμένα με φθαρμένες και παραποιημένες στολές παραλλαγής και χωρίς κάλυμμα κεφαλής.
– Οι ασκούμενοι θα φέρουν ειδικό δελτίο ταυτότητας- αναγνώρισης, θεωρημένο από το ΚΕΑΠ και θα κινούνται σε μικρές ομάδες.
– Προς αποφυγή πιθανού ατυχήματος και με σκοπό την επιτυχία της προαναφερθείσας άσκησης, οι κάτοικοι παρακαλούνται να συνεργαστούν με το ΚΕΑΠ, όπως παρακάτω:
– Ασκούμενος που θα γίνει αντιληπτός από τους κατοίκους, να μη ταυτίζεται με παράτυπο μετανάστη ή λοιπούς περιφερόμενους και να ειδοποιείται το ΚΕΑΠ, για την περιοχή στην οποία έγινε αντιληπτός.
– Να μην παρέχονται στους εκπαιδευόμενους νερό, φαγητό, διαμονή καθώς επίσης και ευκολίες μεταφοράς, καθώς κάτι τέτοιο αντίκειται στον σκοπό της άσκησης.
Να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή από τυχόν κυνηγούς, που θα βρίσκονται στην περιοχή, σε περίπτωση προσέγγισής τους στο χώρο της άσκησης
Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΑΠ (ΡΕΝΤΙΝΑ) και συγκεκριμένα στους Τ/χη (ΠΖ) Χαράλαμπο Μούγιο και στον Ανθ/λγό (ΠΖ) Αναστάσιο Λιούκα, καθώς και στο τηλέφωνο 23970-56314, όλες τις ώρες κατά τις προαναφερθείσες μέρες.
http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Χωρίς Νερό ,Ψωμί και Κατάλυμα τα Στελέχη των Ε.Δ σε …Άσκηση των Κομάντος του ΚΕΑΠ!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1269828042022740465
Σχόλια
item