Γιάννενα: Οι λακκούβες – παγίδες στην πολύπαθη οδό Πανεπιστημίου εξοργίζουν τους οδηγούς!

Γιάννενα: Οι λακκούβες – παγίδες στην πολύπαθη οδό Πανεπιστημίου εξοργίζουν τους οδηγούς!

Δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι του Νεοχωρόπουλου Ιωαννίνων (επισκέπτες, εργαζόμενοι, φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου) που τα τελευταία χρόνια έχουν καταστρέψει τα ελαστικά, τις ζάντες ή τις αναρτήσεις των οχημάτων τους από τις λακκούβες της οδού Πανεπιστημίου, που οδηγεί από τον κόμβο Νεοχωρόπουλου της Περιφερειακής, στη μία παράπλευρη πύλη του Πανεπιστημίου.

Τα παραπάνω τονίζει ο κ. Κων/νος Καραπάνος σε ανάρτησή του στο neochoropoulo.wordpress.com, αναφέροντας ακόμη ότι:  «Η οδός Πανεπιστημίου δέχεται υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο καθημερινά, όχι μόνο από τους κατοίκους του Νεοχωρόπουλου το οποίο διασχίζει, αλλά και γιατί εξυπηρετεί σημαντικό μέρος της κοινότητας του Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. 


Ο Δήμος Ιωαννιτών φαίνεται να θεωρεί ότι οι κάτοικοι των απομακρυσμένων γειτονιών της πόλης είναι δημότες δεύτερης κατηγορίας, παρά το γεγονός ότι είναι συνεπείς στην απόδοση των δημοτικών τελών. Επί μονίμου βάσης εδώ και πολλά χρόνια, οι λακκούβες καλύπτονται ευκαιριακά με πρόχειρα υλικά και με επαγγελματικά μη προβλεπόμενο τρόπο, απλά περιμένοντας την επόμενη βροχή που θα τις αποκαλύψει ξανά. 

»Τον Ιούλιο του 2017, σύμφωνα με ρεπορτάζ του typos-i.gr ανακοινώθηκε ότι εγκρίθηκε επιπρόσθετη χρηματοδότηση για την ανακατασκευή της οδού Πανεπιστημίου. Αναμένουμε ως κάτοικοι του Νεοχωρόπουλου την άμεση υλοποίηση αυτού του έργου με πεζοδρόμια, φωτισμό και δίκτυο ομβρίων υδάτων που θα δώσει οριστική λύση στο χρονίζον πρόβλημα που βιώνουμε».


Και ο κ. Καραπάνος καταλήγει, με την προτροπή: «στο ενδιάμεσο, καλό είναι όλοι οι οδηγοί να γνωρίζουν ότι για επιτόπιες ζημιές από τις λακκούβες, μπορούν να καλούν την Τροχαία να βεβαιώνει το γεγονός και επισυνάπτοντας μερικές φωτογραφίες να απευθύνονται στο Δήμο Ιωαννιτών για τη διεκδίκηση της σχετικής αποζημίωσης».


proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Οι λακκούβες – παγίδες στην πολύπαθη οδό Πανεπιστημίου εξοργίζουν τους οδηγούς!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5120392380848797034
item