Στα δικαστήρια "σέρνουν" την Φαίη Σκορδά! Ποιός κατέθεσε αγωγή εναντίον της; Στα δικαστήρια "σέρνουν" την Φαίη Σκορδά! Ποιός κατέθεσε αγωγή εναντίον της; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στα δικαστήρια "σέρνουν" την Φαίη Σκορδά! Ποιός κατέθεσε αγωγή εναντίον της;

Στα δικαστήρια σέρνουν την Φαίη Σκορδά! Ποιός κατέθεσε αγωγή εναντίον της;

Δεν ξέρω αν θυμάσαι λατρεμένη, τον σάλο που είχε ξεσπάσει πριν από λίγους μήνες με τις προκλητικές δηλώσεις δικηγόρου εκ Θεσσαλονίκης, όταν εκείνος θεώρησε πως ήταν πρέπον, κομψό, πολιτισμένο και καθόλου... ρατσιτσικό, να προχωρήσει σε μία ανάρτηση στο Facebook, μέσα από την οποία εξαπέλυσε μία άνευ προηγουμένου επίθεση στις γυναίκες που έχουν κιλά και τολμούν να κυκλοφορούν στις παραλίες!

Και μάλιστα; Με... μαγιό που σύμφωνα πάντα με τον συγκεκριμένο δικηγόρο, δεν μπορούσαν να... υποστηρίξουν, παρουσιάζοντας ένα θέαμα αντιαισθητικό. Ναι, γιατί περί... "αισθητικής" ήταν ο λόγος! Οι χαρακτηρισμοί δε που υπήρχαν μέσα στο κείμενο, πραγματικά σε ξεπερνούσαν και σε ξεπερνούσε και το γεγονός ότι έβγαιναν από το στόμα ενός νέου και μορφωμένου ανθρώπου.

Φυσικά, αυτή η σοκαριστική τοποθέτηση του συγκεκριμένου δικηγόρου - του οποίου εσκεμμένα δεν σου αναφέρω το όνομα γιατί δεν θέλω να του χαρίσω παραπάνω προβολή και διαφήμιση -, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από το σύνολο των τηλεοπτικών εκπομπών και όπως ίσως φαντάζεσαι, η κριτική που δέχτηκε ήταν δρυμεία.  

Αυτό ακριβώς έγινε και στο "Πρωινό" της Φαίης Σκορδά, μόνο που η τοποθέτηση της γνωστής παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 έμελλε να... θίξει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τον "ευαίσθητο" κατά τα άλλα δικηγόρο, ο οποίος και αποφάσισε να καταθέσει αγωγή εναντίον της. 

Μάλιστα, χθες σύμφωνα πάντα με τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος, η αγωγή αυτή κατατέθηκε και "σέρνει" την Φαίη στα δικαστήρια. 


 
«Σήμερα μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου μου και καλού φίλου και συνεργάτη μου εξ Αθηνών, Ιωάννη Καλαΐτζίδη, αγωγή εναντίον Σοφίας Σκορδά και του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 για τα όσα προσβλητικά και υβριστικά κατ’ εμέ ειπώθηκαν προ εξαμήνου περίπου στην πρωινή εκπομπή της κυρίας Σοφίας Σκορδά με τίτλο «Το πρωινό» την 13η Ιουνίου 2017.
 
Έφτασε η ώρα λοιπόν που θα κρίνει η ελληνική Δικαιοσύνη, η μόνη αρμόδια εν τέλεια ποια είναι τα όρια της δημοσιογραφικής κριτικής και αν δύναται ο κάθε παρουσιαστής και το επιτελείο αυτού να αναφέρονται ελαφρά τη καρδία και χωρίς την παραμικρή συστολή με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο ενός απλού πολίτη, ενός απλού δικηγόρου και εν προκειμένω εμού του ιδίου, επειδή διεφώνησαν με μία γενικόλογη και χιουμοριστική μου ανάρτηση στο προσωπικό μου ιστολόγιο, στον δημοφιλή κοινωνικό ιστότοπο του Facebook.
 
Όπως δεσμεύτηκα τότε έτσι έπραξα τώρα και κατέθεσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίζει ο νόμος αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών να λάβω ως αποζημίωση ένα εύλογο κατά την κρίση μου χρηματικό ποσό, καθότι θεωρώ ότι υπέστην απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη από την άκρως προσβλητική και επιθετική προς το πρόσωπό μου επίδικη εκπομπή των εναγομένων, κυρίας Σοφίας Σκορδά και του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. 

Για το τέλος θέλω να επαναλάβω την δέσμευσή μου για καθολική απόδοση του ποσού που θα εκδικαστεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς», δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

tlife.gr
 
 
Epirusblog Gr
5 of 5
Στα δικαστήρια "σέρνουν" την Φαίη Σκορδά! Ποιός κατέθεσε αγωγή εναντίον της;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4530918005824249088
Σχόλια
item