Γιάννενα: Πόλος έλξης τα «Ασημένια Χριστούγεννα»

Γιάννενα: Πόλος έλξης τα «Ασημένια Χριστούγεννα»

Χιλιάδες επισκέπτες όχι μόνο από την Ήπειρο αλλά και από κάθε άκρη της Ελλάδας βρέθηκαν το προηγούμενο τετραήμερο στα «Ασημένια Χριστούγεννα» και απόλαυσαν τις γιορτινές δράσεις και τη μαγική ατμόσφαιρα του θεματικού χωριού στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων. 

Oι εκδηλώσεις και οι εκπλήξεις όμως, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ενόψει της Πρωτοχρονιάς.

Μια θεατρική χριστουγεννιάτικη ιστορία μέσα σε μια κινηματογραφική αίθουσα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά, στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των Ασημένιων Χριστουγέννων. 

Πρόκειται για το κλασικό έργο του διασημότερου άγγλου μυθιστοριογράφου Κάρολου Ντίκενς, το οποίο ανεβαίνει στην αίθουσα 5 των κινηματογράφων της Odeon έως 30 Δεκεμβρίου.


«Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», που έχει κεντρικό ήρωα τον γνωστό σε όλους Εμπενίζερ Σκρουτζ, περιγράφει πως ο παράξενος τσιγκούνης, μετά από την επίσκεψη του πνεύματος των Χριστουγέννων, ανακαλύπτει τη γενναιοδωρία και την αγάπη που έκρυβε μέσα του. 


Το έργο, διασκευασμένο ειδικά για τα παιδιά από τη θεατρική ομάδα του «Θεάτρου Δημήτρης Ροντήρης», περιλαμβάνει εκθαμβωτικά σκηνικά και κοστούμια, σπαρταριστούς διαλόγους και μελοποιημένα στιχάκια, προκαλώντας πολύ γέλιο και αυθόρμητη διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα, προβάλλει τα βαθύτερα νοήματα της λαμπρής χριστουγεννιάτικης γιορτής, δηλαδή την αγάπη και την ελπίδα.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές και απογευματινές παραστάσεις, με εισιτήριο 3 ευρώ ανά άτομο. Οι παραστάσεις συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στις 3.30 το μεσημέρι, καθώς επίσης το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί και στις 3.30 το μεσημέρι. 


Ο χαρισματικός ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου Ηλίας Λογοθέτης θα βρεθεί στα «Ασημένια Χριστούγεννα» το Σάββατο 30 και την Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου, 6 με 8 το απόγευμα, για να διαβάσει παραμύθια και Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στα παιδιά. Ίσως μάλιστα κάνει την έκπληξη να… τραγουδήσει κιόλας! Η δράση είναι δωρεάν.

ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ BUBBLE SHOWSTo πρόγραμμα εκδηλώσεων των «Ασημένιων Χριστουγέννων» περιλαμβάνει επίσης δύο θεαματικά bubble shows για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο,  30 και 31 Δεκεμβρίου, από την καλλιτεχνική ομάδα la petite marguerite, η οποία θα παρουσιάσει μία μοναδική διαδραστική παράσταση σαπουνόφουσκας, που ζωντανεύει και ενεργοποιεί τη φαντασία, το όνειρο και το παραμύθι. 


Το Σάββατο η παράσταση θα δοθεί στις 6 μ.μ. και την Κυριακή στις 12 μ. Η παρακολούθηση των παραστάσεων είναι δωρεάν.

Παράλληλα, για τους μικρούς επισκέπτες των «Ασημένιων Χριστουγέννων» ο κινηματογράφος ODEON στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων προβάλλει καθημερινά, από τις 12 το μεσημέρι, διάσημες παιδικές ταινίες και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα φιλμ! 


Οι προβολές θα συνεχιστούν ως τις 3 Ιανουαρίου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 3 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο Odeon.gr και στη γραμμή: 14560.

Τα «Ασημένια Χριστούγεννα» λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 10 το πρωί. Όλες οι γιορτινές δράσεις ξεκινούν από τις 11 κάθε πρωί, είναι στεγασμένες και απολύτως προφυλαγμένες. Η είσοδος στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων είναι δωρεάν για όλους. 


Περισσότερες πληροφορίες: www.asimeniaxristougenna.gr.

agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πόλος έλξης τα «Ασημένια Χριστούγεννα»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7317917979677174797
item