Ανδρουλάκης: Το συνέδριο τους Κινήματος Αλλαγής να στείλει μήνυμα ενότητας Ανδρουλάκης: Το συνέδριο τους Κινήματος Αλλαγής να στείλει μήνυμα ενότητας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανδρουλάκης: Το συνέδριο τους Κινήματος Αλλαγής να στείλει μήνυμα ενότητας

Ανδρουλάκης: Το συνέδριο τους Κινήματος Αλλαγής να στείλει μήνυμα ενότητας /Φωτογραφία: Intime News
Για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και για το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής και την πορεία της ελληνικής οικονομίας, μιλάει στο «Έθνος της Κυριακής» ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.
Αναφερόμενος στην Ευρώπη, εκφράζει την ελπίδα ότι ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας Μάρτιν Σουλτς μπορεί να οδηγήσει σε κυβέρνηση Μεγάλου Συνασπισμού, να προωθήσει την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και να γεφυρώσει τις διαφορές Βερολίνου, Παρισιού.
Ο κ. Ανδρουλάκης θεωρεί επιτακτική ανάγκη να υπάρξει περισσότερη δημοκρατία στην Ευρώπη, κοινοί φορολογικοί κανόνες και ενιαία στρατηγική ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής.
Ως προς το «Κίνημα Αλλαγής», τονίζει ότι το συνέδριό του πρέπει να αποτελέσει σταθμό για τη δημοκρατική παράταξη και να στείλει μήνυμα ενότητας, αναγέννησης και δημιουργίας ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος στα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Για την πορεία της ελληνικής οικονομίας υποστηρίζει ότι «καθαρή» έξοδος της ελληνικής οικονομίας δύσκολα μπορεί να υπάρξει εξαιτίας των δεσμεύσεων που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Epirusblog Gr
5 of 5
Ανδρουλάκης: Το συνέδριο τους Κινήματος Αλλαγής να στείλει μήνυμα ενότητας
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 1699638456965584901
Σχόλια
item