Ανθή Βούλγαρη: Επιστρέφει στην εκπομπή "Φτιάξε Καφέ", δύο μήνες μετά την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι της Ανθή Βούλγαρη: Επιστρέφει στην εκπομπή "Φτιάξε Καφέ", δύο μήνες μετά την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανθή Βούλγαρη: Επιστρέφει στην εκπομπή "Φτιάξε Καφέ", δύο μήνες μετά την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι της

Ανθή Βούλγαρη: Επιστρέφει στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ, δύο μήνες μετά την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι της
Τέλη του Σεπτεμβρίου, η Ανθή Βούλγαρη υποβλήθηκε σε μια πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί ένας καλοήθης όγκος από το κεφάλι της. Η δημοσιογράφος, η οποία είχε αποκαλύψει το πρόβλημα της υγείας της μέσα από τα social media, έδωσε την πιο σκληρή μάχη της ζωής της και βγήκε νικήτρια.
Πλέον, η ίδια έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Κώστα Κωνσταντινίδη.
Η Ανθή, μετά από δύο ολόκληρους μήνες αποχής από τα επαγγελματικά της καθήκοντα, είναι έτοιμη να επιστρέφει στη δουλειά. Πριν λίγη ώρα, μάλιστα, ​η δημοσιογράφος αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ότι από αύριο θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον καφέ της να βρίσκεται ανάμεσα σε εφημερίδες και περιοδικά, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: "Καλημέρα!!! Καφεδάκι, εφημερίδες και αύριο μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τη δουλειά .. επιστροφή με πιο χαλαρούς ρυθμούς μεν άλλα με πολύ αγάπη και όρεξη δε.. Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή, φορτίστε μπαταρίες και τα λέμε αύριο το πρωί @ftiaksekafe".
Ανθή Βούλγαρη
Epirusblog Gr
5 of 5
Ανθή Βούλγαρη: Επιστρέφει στην εκπομπή "Φτιάξε Καφέ", δύο μήνες μετά την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι της
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6727061778644259958
Σχόλια
item