Άρτα: Κάλαντα στο Δημαρχείο Άρτας – Τι είπε στο μήνυμά του ο Χρήστος Τσιρογιάννης Άρτα: Κάλαντα στο Δημαρχείο Άρτας – Τι είπε στο μήνυμά του ο Χρήστος Τσιρογιάννης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Κάλαντα στο Δημαρχείο Άρτας – Τι είπε στο μήνυμά του ο Χρήστος Τσιρογιάννης

Άρτα: Κάλαντα στο Δημαρχείο Άρτας – Τι είπε στο μήνυμά του ο Χρήστος Τσιρογιάννης
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν  σήμερα το πρωί, στο Δημαρχείο Άρτας, στρατιώτες από το ΚΕΝ Άρτας και η Φιλαρμονική του Συλλόγου «Σκουφάς».
Παράλληλα, ο Δήμαρχος,  Χρήστος Τσιρογιάννης, στο πρωτοχρονιάτικό του μήνυμα αναφέρει τα εξής :
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Αρτινούς και τις Αρτινές Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με υγεία, πρόοδο, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και οικογενειακή ευτυχία.
Το 2018 αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό έτος για το Δήμο μας, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός σε όλους τους τομείς.
Και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εντατικά πάνω στους βασικούς άξονες τους οποίους εξ’ αρχής έχουμε θέσει:
Τα αναπτυξιακά έργα και την καθημερινότητα που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης μας και θα βελτιώσουν τις υποδομές προς όφελος των συμπολιτών.
Την τουριστική ανάπτυξη και τον πρωτογενή τομέα, όπου έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια πολλά, σημαντικά και στοχευμένα βήματα για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Τη νέα χρονιά συνεχίζουμε και εντείνουμε ανάλογες δράσεις, με στόχο να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και η Άρτα να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη.
Τέλος, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για την ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, μέσα από συνεχείς δράσεις που υλοποιούμε.
Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους!
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Κάλαντα στο Δημαρχείο Άρτας – Τι είπε στο μήνυμά του ο Χρήστος Τσιρογιάννης
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 1346681877581799480
Σχόλια
item