Σοφία Παυλίδου: Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο

Σοφία Παυλίδου: Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο

Μετά από 12 χρόνια γάμου η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Η ζωή και των δύο έχει αλλάξει και η καθημερινότητά τους έχει άλλες προτεραιότητες.

Ωστόσο, συνεχίζουν να έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους για χάρη των παιδιών τους αλλά και όλων όσων πέρασαν μαζί.

"Το ότι μπορείς να αποφασίσεις με τον άνθρωπό σου να αλλάξεις τη σχέση σου, γιατί για εμένα δύο άνθρωποι, ειδικά όταν έχουν παιδιά, δεν τελειώνει η σχέση μεταξύ τους, απλά αλλάζουν μορφή οι σχέσεις. 

Το να πάρουν απόφαση να αλλάξει η μορφή της σχέσης τους δεν σημαίνει ότι τελειώνει ή ότι κάποιος φταίει", είχε πει σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός.

“Οι άνθρωποι χωρίζουν ίσως γιατί έχουν θυμό, εγώ στη δική μου περίπτωση είμαι πολύ αγαπημένη με τον άνθρωπο αυτόν και πραγματικά ήταν ένα βήμα για να πάρει άλλη μορφή η σχέση μας, όχι γιατί έχουμε θυμό και κακίες μεταξύ μας”, συνέχισε η Σοφία Παυλίδου.



Η Σοφία δεν νιώθει καμία ανάγκη να μπει σύντομα σε νέα σχέση παρόλο που της έχουν χρεώσει κατά καιρούς διάφορα. Τα πρόσφατα δημοσιεύματα τα διέψευσε και η ίδια μέσα από την εφημερίδα Real News.

Κάτι που δήλωσε και λίγες μέρες νωρίτερα ποζάροντας πιο σέξι από ποτέ για το περιοδικό Diwn Town. “Δεν μου έχει δημιουργηθεί ακόμη η ανάγκη νέας σχέσης”, ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: “Είναι προσωπική μου επιλογή αν θα θεωρήσω ότι είμαι αποτυχημένη ή ευτυχισμένη χωρισμένη. 

Δεν με έχει απασχολήσει το τι ταμπέλα θα βάλω μπροστά στο χωρισμένη”.



Η Σοφία Παυλίδου έχει βρει όμως τις ισορροπίες της και απολαμβάνει την συντροφιά των φίλων και συνεργατών της. ΤΟ TLIFE τη συνάντησε σε πρόσφατη βραδινή έξοδό της στο Φωταέριο. 

Η ηθοποιός επέλεξε ένα φόρεμα που αναδείκνυει το καλλίγραμμο κορμί της. Ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε σε τρελά κέφια!





tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Σοφία Παυλίδου: Η νέα ζωή μετά το διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7465766488784848531
item