Ο Θοδωρής Μισόκαλος βγάζει βίντεο μέσα από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη! Τα τραγούδια του πατέρα του και το..."μωρό" της Μαρινούλας! Ο Θοδωρής Μισόκαλος βγάζει βίντεο μέσα από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη! Τα τραγούδια του πατέρα του και το..."μωρό" της Μαρινούλας! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Θοδωρής Μισόκαλος βγάζει βίντεο μέσα από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη! Τα τραγούδια του πατέρα του και το..."μωρό" της Μαρινούλας!

Ο Θοδωρής Μισόκαλος βγάζει βίντεο μέσα από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη! Τα τραγούδια του πατέρα του και το...
Η Ελένη Μενεγάκη έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές πως αγαπά τα Χριστούγεννα και θέλει να περνάει τις γιορτές αυτές με αγαπημένα της πρόσωπα!
Το ίδιο έκανε και χθες λοιπόν, ανήμερα Χριστουγέννων, η παρουσιάστρια αφού ετοίμασε μια πολύ ωραία βραδιά στο σπίτι της με την οικογένειά της! 
Από αυτή την στιγμή βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος!
Ο Θοδωρής θέλοντας να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το όμορφο βράδυ που περνούσε στο σπίτι της Ελένης!
Μέσα από το βίντεο φαίνεται ο μπαμπάς του που τραγουδά και τους διασκεδάζει, αλλά και το σκυλάκι που πρόσφατα απέκτησε η Ελένη και όπως λέει και η ίδια είναι το μωρό της μικρής Μαρινούλας! 
Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

TAGS

Epirusblog Gr
5 of 5
Ο Θοδωρής Μισόκαλος βγάζει βίντεο μέσα από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη! Τα τραγούδια του πατέρα του και το..."μωρό" της Μαρινούλας!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5687039030390144087
Σχόλια
item