Γιάννενα: Συναυλίες, χοροί και θεάματα Γιάννενα: Συναυλίες, χοροί και θεάματα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συναυλίες, χοροί και θεάματα

Γιάννενα: Συναυλίες, χοροί και θεάματα
Μύθοι, θρύλοι, μαγικά, ακροβατικά, παιχνίδια, δράσεις και θεάματα για όλους υπόσχονται τα «Ασημένια Χριστούγεννα» στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων.
Πέρα, όμως, από τα συναρπαστικά παιχνίδια που όλοι μπορούν να απολαύσουν, το Ασημένιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο φιλοξενεί, σε καθημερινή βάση, εκδηλώσεις και ψυχαγωγικά θεάματα για όλες τις ηλικίες και για κάθε γούστο. 
Για την τρέχουσα εβδομάδα, το πρόγραμμα είναι πλούσιο και περιλαμβάνει μουσικές, χορούς, συναυλίες και πολλές ακόμα δράσεις, με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων των Ιωαννίνων, σχολών χορού αλλά και γνωστών καλλιτεχνών.
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, το «μενού» περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από τα παιδικά τμήματα του Συλλόγου Συρρακιωτών Ιωαννίνων.
Στις 6 το απόγευμα, θα ακολουθήσει παράσταση μοντέρνου χορού από τη Σχολή MS Hall of Dance, ενώ την ίδια ημέρα, από τις 10 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι, θα γίνει παιδικό εργαστήρι από το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας και το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων στον χώρο της εκπαιδευτικής δράσης των «Ασημένιων Χριστουγέννων».
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα. Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μια παράσταση μοντέρνου χορού από τη Σχολή Γιάννας Νέσση, ενώ οι εκδηλώσεις της ημέρας θα κορυφωθούν στις 7 το απόγευμα με συναυλία του πολυτάλαντου τραγουδιστή και ηθοποιού Κωνσταντίνου Φραντζή.
Τα «Ασημένια Χριστούγεννα» λειτουργούν καθημερινά, από τις 10 το πρωί. Όλες οι γιορτινές δράσεις ξεκινούν από τις 11 κάθε πρωί, είναι στεγασμένες και απολύτως προφυλαγμένες. Η είσοδος στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων είναι δωρεάν για όλους. Περισσότερες πληροφορίες στο www.asimeniaxristougenna.gr.

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Συναυλίες, χοροί και θεάματα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7987248881118429612
Σχόλια
item