Πρέβεζα: Ξεκαθαρίζει την θέση του για τις εκδηλώσεις ο Σύλλογος εμποροεπαγγελματιών του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας Πρέβεζα: Ξεκαθαρίζει την θέση του για τις εκδηλώσεις ο Σύλλογος εμποροεπαγγελματιών του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ξεκαθαρίζει την θέση του για τις εκδηλώσεις ο Σύλλογος εμποροεπαγγελματιών του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας

Πρέβεζα: Ξεκαθαρίζει την θέση του για τις εκδηλώσεις ο Σύλλογος εμποροεπαγγελματιών του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας
Από τον «Σύλλογο εμποροεπαγγελματιών του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας» κοινοποιήθηκε για δημοσίευση δελτίο τύπου που ξεκαθαρίζει την θέση του Συλλόγου και ουσιαστικά αποτελεί απάντηση σε μακροσκελή επιστολή που κοινοποίησε στο διαδίκτυο ο κ.Νικόλαος Τζίμας για το θέμα μεταφοράς του Χριστουγεννιάτικου Χωριού. Στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:
Με αφορμή την διάσταση που πήρε από διάφορους κύκλους το θέμα με την μεταφορά του χριστουγεννιάτικου χωριού, νιώθουμε την ανάγκη (για πολλοστή φορά) να ξανασυστηθούμε.
Ο σύλλογος μας με ονομασία «Σύλλογος των εμποροεπαγγελματιών του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας» συστάθηκε πριν από 7 περίπου χρόνια και σήμερα αριθμεί 104 ενεργά μέλη τα οποία δεσμεύονται εκτός των άλλων να συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη του ιστορικού κέντρου. 
Πάγιο αξίωμα είναι πως ο τουρισμός είναι η διέξοδος από την κρίση και θα συντελέσει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μας. 
Όλες οι αποφάσεις παίρνονται από τα αρμόδια όργανά μας ( Γ.Σ και Δ.Σ ) και ποτέ καμία από αυτές δεν λαμβάνει υπόψιν το προσωπικό συμφέρον κανενός. 
Ενδεικτικά αναφέρουμε την διεύρυνση του εθίμου του Μεγάλου Σαββάτου με το σπάσιμο των πήλινων, για την τέλεση του οποίου εθελοντικά δουλεύουμε και προσφέρουμε όλοι μαζί. 
Κανείς από εμάς δεν το έκανε με σκοπό να <<ψωνίσει>> ο κόσμος στις 8 το πρωί, αλλά το σκεπτικό είναι να συμπεριληφθεί και αυτό το έθιμο στις εκδηλώσεις της πόλης έτσι ώστε περισσότεροι επισκέπτες να προτιμήσουν και για τις πασχαλινές τους διακοπές την Πρέβεζα. 
Με αυτόν τον τρόπο θα τονωθεί η τοπική οικονομία με αποτέλεσμα να επωφεληθούν τελικά και οι επιχειρήσεις. Με κανόνα την ανάπτυξη σχεδιάζουμε ή συμμετέχουμε σε δρώμενα και δεν προσπαθούμε να μεταφέρουμε αυτά που έτσι και αλλιώς γίνονται στην πόρτα μας.
Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες αλλά και αυτούς που θα επισκεφθούν την Πρέβεζα κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων πως πολλά νέα δρώμενα έχουν προγραμματιστεί από το Δήμο και από εμάς.
Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ενωτικό κλίμα για να πάει αυτή η πόλη μπροστά.
prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ξεκαθαρίζει την θέση του για τις εκδηλώσεις ο Σύλλογος εμποροεπαγγελματιών του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 489729622507237144
Σχόλια
item