Βίκυ Κουλιανού: Δείτε ποιο επάγγελμα θα επέλεγε αν δεν γινόταν μοντέλο! Βίκυ Κουλιανού: Δείτε ποιο επάγγελμα θα επέλεγε αν δεν γινόταν μοντέλο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Κουλιανού: Δείτε ποιο επάγγελμα θα επέλεγε αν δεν γινόταν μοντέλο!

Βίκυ Κουλιανού: Δείτε ποιο επάγγελμα θα επέλεγε αν δεν γινόταν μοντέλο!

H Βίκυ Κουλιανού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μεταξύ άλλων μίλησε για το εάν είναι έτοιμη να κάνει μία νέα καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Για τη μόδα πάντα είμαι έτοιμη, δεν έχω σταματήσει ποτέ να κάνω καμπάνιες ή να περπατάω στην πασαρέλα για κάποιον αγαπημένο μου σχεδιαστή. 


Αν αυτό γίνει δυναμικά,, όπως έχει γίνει με τα μοντέλα της γενιάς μου στο εξωτερικό, θα είναι μεγάλη μου χαρά. Είμαι γεννημένη μέσα στη μόδα, είναι όλος μου ο κόσμος όλη μου η ζωή, οπότε δεν θα είχα πρόβλημα. 

Ποτέ δεν σταμάτησα την πορεία του μοντέλου. Κάνω πολλά πράγματα παράλληλα, όπως να παίζω μουσική σε μαγαζιά, πέρυσι έκανα θέατρο.

 Ίσως να είμαι και φέτος, που θα ξεκινήσει ένα έργο κι εγώ μετά θα μπω, θα είμαι γκεστ. Κάνω φωτογραφήσει, πασαρέλα, καμπάνιες, εταιρείες ρούχων. Δεν το κάνω στη μορφή που γινόταν τότε που κάθε μέρα είχα φωτογράφηση και 10 πασαρέλες. θα είναι καλοδεχούμενο. 

Η ισχυρή ταυτότητα μας ποτέ δεν φεύγει από πάνω μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα αναφέρθηκε στην πορεία της μέχρι και σήμερα στις πασαρέλες. Πώς θα την χαρακτήριζε η ίδια; 

«Τέλεια. Ένα υπέροχο μαγικό ταξίδι που το διήνυσα και δεν θα το άλλαζα με τίποτα, θα έκανα ότι έκανα αν συνέβαινε να ξανασυναντήσω τον Ασλάνη, να μου έλεγε ότι θα γίνω μοντέλο. 


Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, δεν είχα σκεφτεί να γίνω μοντέλο, ήθελα να πάω στη Σχολή Καλών Τεχνών, δεν είχα στόχο να γίνω μοντέλο, δεν το είχα καν φανταστεί. Τότε ήταν και άλλες εποχές. Δεν ήταν όλοι τόσο πολύ μέσα στα πράγματα με τη μόδα, το ναρκισσισμό, με τα κινητά καμία σχέση, επεσήμανε».
Epirusblog Gr
5 of 5
Βίκυ Κουλιανού: Δείτε ποιο επάγγελμα θα επέλεγε αν δεν γινόταν μοντέλο!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3826393005368245046
Σχόλια
item