Άρτα: ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ - ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ!

Άρτα: ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ - ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ!
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεντρικών  Τζουμέρκων  αποδέχτηκε  την πίστωση για την συνέχιση των εργασιών αποπεράτωσης του κοινοτικού  κτιρίου Μικροσπηλιάς (πολιτιστικό  κέντρο)...


Ta "Nea tis Mikrospilias 24" επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της Μικροσπηλιάς, Σωτήρη Τσίτσικα για να μας ενημερώσει λεπτομερώς για την σημαντική αυτή εξέλιξη.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Τσίτσικας, "στην απόφαση αυτή καταλυτική ήταν η βοήθεια της Περιφέρειας Ηπείρου. Τέλη Νοεμβρίου συναντήθηκα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη στο γραφείο του, όπου παρουσία του μηχανικού της Περιφέρειας κ. Γιώργου Στάμου τόνισα την ανάγκη αποπεράτωσης του έργου αυτού. 

Ο κ. Καχριμάνης υποσχέθηκε πως η Περιφέρεια θα βοηθήσει με ένα ποσό της τάξεως των 20.000-25.000 ευρώ".

"Στο διάστημα μέχρι να βγουν τα χρήματα ημουν σε συνεχή  επικοινωνία με τον κ. Στάμο όπου θέλω να ευχαριστήσω δημόσια για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει πάντα όταν του ζητηθεί". 

Στην ερώτησή μας πότε θα δημοπρατηθεί το έργο ο κ. Τσίτσικας μας ανέφερε πως αυτό θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Για το τι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αυτά τα χρήματα, ο Πρόεδρος μας είπε πως "δεν το γνωρίζω ακόμη καθώς δεν έχει προσδιοριστεί από τον Δήμο τι εργασίες θα γίνουν", ενώ κατέληξε λέγοντας "τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη που με άκουσε και τήρησε στον ακέραιο την υπόσχεσή του, πράγμα σπάνιο για πολιτικό, επίσης και τον μηχανικό της περιφέρειας κ. Στάμο γιατί χωρίς την πολύτιμη βοήθειά του δεν θα γινόταν κάτι. 

Εύχομαι σε όλους τους χωριανούς καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και πάντα έτσι δυναμικοί για το καλό του αγαπημένου μας χωριού".

taneatismikrospilias24.weebly.com
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΑ - ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2020873123631831572
item