Πρέβεζα: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα Διοίκηση στο ΤΕΙ Ηπείρου Πρέβεζα: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα Διοίκηση στο ΤΕΙ Ηπείρου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα Διοίκηση στο ΤΕΙ Ηπείρου

Πρέβεζα: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα Διοίκηση στο ΤΕΙ Ηπείρου
Ανέλαβε, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017, και επίσημα τα καθήκοντά της η νέα Διοίκηση του ΤΕΙ Ηπείρου υπό τον Πρύτανη κ. Αναστάσιο Τσίνα, η οποία καλείται να υλοποιήσει το σχέδιο μετεξέλιξής του και τη μετάβαση στη νέα εποχή της ενοποίησης με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Στην πρώτη συνεδρίαση της Συγκλήτου με την νέα της σύνθεση, έγινε και η κατανομή των αρμοδιοτήτων στους Αντιπρυτάνεις:
1) Αρμόδιος Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας ανέλαβε η κ. Βικτωρία Ζακοπούλου, Αναπλ. Καθηγήτρια του Τμήματος Λογοθεραπείας (Ιωάννινα). 
2) Αρμόδιος Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης ανέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Αγγέλης, Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ (Άρτα).
3) Αρμόδιος Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων ανέλαβε ο κ. Περικλής Τάγκας, Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηγουμενίτσα).
4) Αρμόδιος Αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης ανέλαβε κ. Κωνσταντίνος Καραμάνης, Αναπλ. Καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Πρέβεζα).
Θυμίζουμε πως η Επιτροπή, στην οποία έχει αναθέσει το Υπουργείο να συντάξει πόρισμα για την ενοποίηση των δύο ιδρυμάτων, υπόθεση που επηρεάζει και το τμήμα του ΤΕΙ στην Πρέβεζα, αποτελείται από τους:
1. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη του Αθανασίου,  Καθηγητή, Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
2. Σπύρο Γεωργάτο του Διονυσίου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
3. Ιωάννη Γκανά του Σωτηρίου,  Αναπληρωτή Καθηγητή Τ.Ε.Ι. Ηπείρου.
4. Ευριπίδη Γλαβά του Κοσμά, Καθηγητή, τέως Πρύτανη Τ.Ε.Ι. Ηπείρου.
5. Γεώργιο Καψάλη του Δημητρίου , Καθηγητή, Πρύτανη Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
6. Παντελή Κυπριανό του Σπυρίδωνος, Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών, Σύμβουλο του υπουργού Παιδείας.
7. Αναστάσιο Τσίνα του Χρήστου, Καθηγητή, Πρύτανη Τ.Ε.Ι. Ηπείρου.
Ο νέος πρύτανης, κ. Τσίνας, που είναι και μέλος της Επιτροπής μίλησε στο atpreveza.gr για το στάδιο που βρίσκονται οι εργασίες της Επιτροπής: «Η Επιτροπή συνεχίζει τη δουλειά της. Η Επιτροπή δεν έχει καταλήξει σε πόρισμα. 
Αυτό που συζητήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Επιτροπή και επειδή είχαμε προβλέψει πως θα υπήρχε μία… διασπορά πληροφοριών, είναι πως αυτοδεσμευτήκαμε ότι όσο διαρκούν οι εργασίες της Επιτροπής και πριν την κατάθεση του πορίσματος που υποχρεωτικά γίνεται στον Υπουργό Παιδείας, δε θα προβούμε ούτε σε διαψεύσεις, ούτε σε επιβεβαιώσεις. 
Το πόρισμα θα το συντάξουμε και θα το δώσουμε στον Υπουργό. Όταν το Υπουργείο το στείλει στις συγκλήτους για να πάρει τη γνώμη τους, το έγγραφο θα έχει την υπογραφή μας από κάτω. Το πόρισμα τότε θα είναι δημοσιεύσιμο» και πρόσθεσε:
«Εμείς οι 7 δεν είμαστε οι 7… σοφοί. Το πόρισμά μας θα περάσει από πολυμελή όργανα, θα τοποθετηθούν όλοι. Μέχρι τώρα όλοι οι Υπουργοί μας έστελναν ένα σχέδιο και μας έλεγαν, αυτό είναι, πάρτε το και υλοποιήστε το».
atpreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα Διοίκηση στο ΤΕΙ Ηπείρου
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 762797994525159852
Σχόλια
item