Γιάννενα: Μόνο Διοίκηση συνεργασίας στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Γιάννενα: Μόνο Διοίκηση συνεργασίας στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Με την ελπίδα ότι το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θ’ αλλάξει σελίδα και θα βρεθεί πιο κοντά στις επιχειρήσεις, οι οποίες σήμερα ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης. 

Κανείς από τους τρεις υποψηφίους δεν πέτυχε απόλυτη πλειοψηφία και μέχρι αργά χθες βράδυ πρώτος σε σταυρούς έρχονταν ο Δημ. Δημητρίου, δεύτερος ο Γρηγ. Γκίκας και τρίτος Ι. Μήτσης.


Η ψηφοφορία διήρκησε δυο ημέρες (Σάββατο και Κυριακή) και στις κάλπες προσήλθαν για να ψηφίσουν 2.685, περίπου 400 περισσότεροι από τις προηγούμενες εκλογές. Τότε για να σχηματιστεί Διοικητικό Συμβούλιο συμμάχησαν Δημητρίου και Μήτσης, κάτι που πολύ πιθανόν να γίνει κι αυτή τη φορά. 


Ας σημειωθεί ότι στις τωρινές εκλογές το ΚΚΕ δεν κατέβασε ψηφοδέλτιο και ο Δημ. Δημητρίου έλαβε ψήφους από το σύνολο σχεδόν της κεντροαριστεράς. Από την άλλη, Γρηγ. Γκίκας και Ι. Μήτσης προέρχονται και οι δυο από τον κεντροδεξιό χώρο. 


Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων συμβούλων, ενώ για να σχηματιστεί νέα Διοίκηση θα πρέπει να υπάρξουν συμμαχίες, μεταξύ δυο τουλάχιστον υποψηφίων Προέδρων.


Η όλη διαδικασία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ενώ η ψηφοφορία κύλησε ομαλά και τις δυο ημέρες, με την προσέλευση του κόσμου, δεδομένων των συνθηκών, να κρίνεται ικανοποιητική. 


Τα «πηγαδάκια» έξω από την αίθουσα έδιναν και έπαιρναν, με τους υποψήφιους να έχουν κινητοποιήσει… λυτούς και δεμένους τόσο για έμπρακτη στήριξη (τον σταυρό), όσο και για ηθική. 

proinoslogos.gr



epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μόνο Διοίκηση συνεργασίας στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5504858057582781686
item