Εμπλοκή της ΕΥΠ στη Υπόθεση της «Απόβασης» Τούρκων στις Οινούσες Εμπλοκή της ΕΥΠ στη Υπόθεση της «Απόβασης» Τούρκων στις Οινούσες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εμπλοκή της ΕΥΠ στη Υπόθεση της «Απόβασης» Τούρκων στις Οινούσες

Εμπλοκή της ΕΥΠ στη Υπόθεση της «Απόβασης» Τούρκων στις Οινούσες
Έντονες διπλωματικές προεκτάσεις και όχι μόνο , λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα μας, αναμένεται να προκαλέσει η αποβίβαση στις Οινούσσες χθες ασυνήθιστα μεγάλου αριθμού (33 και ο φερόμενος ως διακινητής) κατά δήλωση τους Τούρκων υπηκόων από την ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του  politischios.gr πρόκειται για πρόσωπα πανεπιστημιακού επιπέδου, εκπαιδευτικούς και γιατρούς, ανάμεσα τους και μια οικογένεια με 4 ανήλικα παιδιά, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι κινδυνεύει η ζωή τους από το καθεστώς ανελευθερίας και διώξεων από τις Τουρκικές αρχές.
Την υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες χειρίζεται Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και οι Τούρκοι έχουν ήδη μεταφερθεί στο νησί της Χίου  όπου και κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα !
Ήδη έχουν σχηματισθεί δικόγραφα κι αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να προσαχθούν στην Εισαγγελέα Χίου …
Η νέα ομαδική άφιξη  Τούρκων αιτούντων πολιτικό άσυλο από τη γείτονα χώρα τροφοδοτεί με νέα δεδομένα τις ήδη λεπτές ισορροπίες των ελληνοτουρκικών σχέσεων σε μια περίοδο έντονης δοκιμασίας τους.
Πηγή: http://veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Εμπλοκή της ΕΥΠ στη Υπόθεση της «Απόβασης» Τούρκων στις Οινούσες
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3760605052363991593
Σχόλια
item