Άρτα: ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ Άρτα: ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Picture
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Φιλιππιάδας και πιο συγκεκριμένα στον χώρο γύρω από το Αστυνομικό Τμήμα, όταν κατακλύστηκε από δεκάδες Αθίγγανους που βρέθηκαν εκεί ύστερα από εμφύλιο καυγά...


Όπως αναφέρει το prevezaposto.gr, αθίγγανοι από την Άρτα, ανάμεσά τους και κάποιοι μπράβοι, πήγαν στη γειτονιά των Αθίγγανων στο Ελευθεροχώρι Φιλιππιάδας και εκεί εξελίχθηκε μεγάλος καυγάς καθώς επιτέθηκαν σε 19χρονο. Αποσοβήθηκαν  όμως τα χειρότερα ύστερα από την παρέμβαση ισχυρών Αστυνομικών δυνάμεων.

Οι πρωταίτιοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έφτασαν όλες οι δυνάμεις που πήραν μέρος στη συμπλοκή μετά των συγγενών τους και δεν σημειώθηκαν επεισόδια χάρη στην παρουσία ισχυρής Αστυνομικής δύναμης.

Στην Αστυνομία πάντως δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και η κατάσταση εκτονώθηκε.
Τα αίτια του καυγά δεν είναι δημοσιεύσιμα καθώς εμπίπτουν στο νόμο περί προσωπικών δεδομένων. Στην υπόθεση ενεπλάκη και άτομο που πρόσφατα είχε απασχολήσει τις Αρχές για σοβαρή υπόθεση.

taneatismikrospilias24.weebly.com
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 205111275885207247
Σχόλια
item