Ανθή Βούλγαρη: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον σύντροφο της στο σπίτι τους και αποκαλύπτουν… Πώς αντιμετώπισαν το πρόβλημα υγείας της;

Ανθή Βούλγαρη: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον σύντροφο της στο σπίτι τους και αποκαλύπτουν… Πώς αντιμετώπισαν το πρόβλημα υγείας της;
Πριν από λίγες μέρες γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο, αλλά ήδη έχουν γίνει αυτοκόλλητοι. Πίνουν από το ίδιο ποτήρι, τρώνε από το ίδιο πιάτο και συγκατοικούν σχεδόν από τον πρώτο μήνα, σε μία σχέση που θα ζήλευαν ακόμα και παντρεμένα ζευγάρια.
Η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης μάς υποδέχονται στη φωλιά τους στη Βάρη και μας μιλούν για όσα τους ενώνουν, για την περιπέτεια που πέρασαν το καλοκαίρι και για το ενδεχόμενο να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.
Το σπίτι στολισμένο, το κλίμα γιορτινό και σε λίγες μέρες ετοιμάζονται να περάσουν μαζί ουσιαστικά τα πρώτα τους Χριστούγεννα αγκαλιασμένοι. Ακόμα και η σκυλίτσα τους, η Λάρα, το γαλλικό μπουλντόγκ, είναι στολισμένη. 
Φοράει ένα κόκκινο αγιοβασιλιάτικο φουλάρι και γαβγίζει κατευθείαν μόλις καταλάβει κάποιον επισκέπτη. Με την άδειά της –αφού βασικά τη δελεάσαμε με ένα μπισκότο και παιχνίδια– φτιάξαμε καφέ να τα πούμε, με τη ρεπόρτερ του Epsilon και τον ντράμερ σύντροφό της να μας συστήνονται για πρώτη φορά.
Είχατε επέτειο πριν από λίγο καιρό;
Κώστας: Είμαστε μαζί εδώ κι έναν χρόνο. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς έχουμε επέτειο, αλλά έχουμε ορίσει ένα χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο λέμε ότι έχουμε την επέτειό μας.
Γνωριστήκατε ανήμερα της Αγίας Αικατερίνης;
Κ: Ναι, στις 25 Νοεμβρίου. Είχα πάει με έναν συνάδελφο στην εκπομπή τους και όπως μπαίνω στα backstage βλέπω το μελαχρινό το κορίτσι…
Τι σκέφτηκες όταν την πρωτοείδες;
Κ: Να το πω; (γέλια). Είπα «τι ωραίο μωρό!».
Ανθή: Εμένα μου άρεσε, αλλά ήμουν στη δουλειά, δεν είχα σκοπό να φλερτάρω. Μετά τον πρόσεξα και λέω στην Ειρήνη Γκανιάτσου «ωραίος είναι αυτός». 
Χορέψαμε, του ζήτησα να παίξω με τα ντραμς, μου είπε «όχι» ξινισμένος και σηκώθηκα κι έφυγα. Φεύγοντας πάω να αλλάξω και κάθονταν όλοι μαζί έξω απ’ το καμαρίνι. Γύρισα και τον κοίταξα, αλλά δεν έδωσα σημασία.
Κ: Αν δεν μου είχες ρίξει εκείνο το βλέμμα δεν θα σου έστελνα ποτέ μήνυμα.
Α: Γυρίζοντας σπίτι βλέπω ένα μήνυμα στο Instagram: «Γεια σου, είμαι ο Κώστας ο ντράμερ, θέλεις να πάμε για καφέ;». Εκτίμησα που ήταν τόσο straight και βγήκαμε.
Θέλω να μου περιγράψετε τη νύχτα του επεισοδίου.
Α: Έγινε εδώ που καθόμαστε.
Κ: Κοιμηθήκαμε και ξαφνικά κατά τις 2:15 η Ανθή παθαίνει μία κρίση, στην αρχή νόμιζα ότι έβλεπε όνειρο. Πιστεύω ότι το χειρίστηκα ψύχραιμα και κατευθείαν πήρα τηλέφωνο για βοήθεια.
Α: Θυμάμαι απλά τον Κώστα να με ταρακουνάει και ρωτούσα «γιατί με σηκώνετε» και «πού με πάτε».
Κ: Όταν άρχισε να συνέρχεται τη ρωτούσα ποιος είμαι, για να δω αν καταλαβαίνει. Και ξυπνάει κυρία, άνετη και με ρωτάει «τι έχεις πάθει;». Δεν κατάλαβε τίποτα, ήταν μία κρίση επιληψίας.
Τι είχες τελικά;
Α: Έναν καλοήθη όγκο, που λέγεται σηραγγώδες αιμαγγείωμα. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν ήταν καρκίνος, όμως ήταν ένας όγκος που έπρεπε να βγει γιατί μπορεί να έσπαγε στο κεφάλι μου και να έκανε αιμορραγία. 
Μου είπαν οι γιατροί «ή θα είσαι μια ζωή με φάρμακα ή θα το βγάλεις». Το συζητήσαμε και μου λέει ο Κώστας «δεν μπορώ να ξαναπεράσω το ίδιο πράγμα, βγάλ’ το».
Κ: Οι γιατροί ήταν πολύ καθησυχαστικοί. Και η Ανθή είχε πολύ καλή ψυχολογία, αυτό ήταν πολύ σημαντικό.
Φοβηθήκατε ποτέ;
Κ: Ποτέ.
Α: Για έναν περίεργο λόγο δεν φοβήθηκα, αλλά στενοχωρήθηκα λίγο με το που μπήκα στο χειρουργείο. Όταν τους είδα όλους απέξω συγκινήθηκα. Ήταν η πρώτη φορά που δάκρυσα. 
Ξέρεις πού τα χρειάστηκα; Όταν μου είπαν «θα μείνεις στην Εντατική». Σοκαρίστηκα, αλλά τελικά δεν μπήκα στην Εντατική, δόξα τον Θεό. Με τα μαλλιά έφαγα μία μικρή φρίκη, που την ξεπερνάω.
Γιατί;
Κ: Oι άνθρωποι σχεδίαζαν πώς θα της ανοίξουν το κεφάλι, είχαν λέιζερ και ειδικά μηχανήματα και η Ανθή τους λέει «έτσι και μου κόψετε το μαλλί, τη βάψατε».
Α: Ήθελαν να μου ξυρίσουν όλο το μαλλί μπροστά και βρήκαν τρόπο να μου κάνουν μόνο μία μικρή λωρίδα.
Κ: Το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.
Είχες στενοχωρηθεί για τα μαλλιά σου;
Α: Πάρα πολύ. Ήμουν πεπεισμένη ότι όλα θα πάνε καλά, σε σημείο που σκεφτόμουν μόνο τα μαλλιά μου. Και τώρα τα κοιτάω και στενοχωριέμαι.
Από τον Γιώργο Κακογιάννη 
Φωτογραφίες: Γιάννης Παπαργύρης

epirusblog.gr
5 of 5
Ανθή Βούλγαρη: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τον σύντροφο της στο σπίτι τους και αποκαλύπτουν… Πώς αντιμετώπισαν το πρόβλημα υγείας της;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4122637513926115102
item