Την αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού θα ενσαρκώσει στο θεατρικό σανίδι η Πέγκυ Ζήνα Την αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού θα ενσαρκώσει στο θεατρικό σανίδι η Πέγκυ Ζήνα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Την αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού θα ενσαρκώσει στο θεατρικό σανίδι η Πέγκυ Ζήνα

Την αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού θα ενσαρκώσει στο θεατρικό σανίδι η Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα όπως όλα δείχνουν θα υποδυθεί στο σανίδι το μουσικό ίνδαλμά της, την ερμηνεύτρια που θαύμαζε από παιδί και η οποία «έφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο του 2005, τη Βίκυ Μοσχολιού.

Τη σκηνοθεσία της μουσικής παράστασης για τη ζωή και το έργο της μεγάλης Βίκυς Μοσχολιού θα αναλάβει ο Πέτρος Ζούλιας, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Πέγκυ, σύμφωνα με την Espresso. 


Ανάλογες συζητήσεις είχαν γίνει μεταξύ τους και το καλοκαίρι του 2016, αλλά δεν προχώρησαν, παρότι η τραγουδίστρια ήταν από την πρώτη στιγμή ενθουσιασμένη με την ιδέα.Η Πέγκυ Ζήνα είχε γνωρίσει προσωπικά την αξέχαστη κυρία του λαϊκού τραγουδιού και όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, η γνωριμία τους έγινε ενάμιση χρόνο προτού φύγει η Μοσχολιού από τη ζωή. «Αποτελούσε πρότυπο για μένα και τη λάτρευα. 


Την πέτυχα σε ένα νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε. Με φώναξε, γονάτισα, καθόταν σε έναν καναπέ. Γονάτισα μπροστά της, μου έπιασε το χέρι, μου έδωσε συγχαρητήρια. “Μου θυμίζεις εμένα στον τρόπο που τραγουδάς και σε αυτό που βγάζουν τα μάτια σου. 

Σου εύχομαι να πεις καλύτερα τραγούδια από εμένα”» της είχε πει η αξέχαστη Μοσχολιού, λόγια που η Πέγκυ κράτησε σαν φυλαχτό!

Από την άλλη, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της αείμνηστης Μοσχολιού, η Πέγκυ Ζήνα δήλωνε σε συνέντευξή της ότι τη βλέπει στον ύπνο της!

«Τη μνημονεύω καθημερινά. Στις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου έρχεται πάντα στον ύπνο μου. Με καθοδηγεί. Πολλές φορές πριν κυκλοφορήσω τον νέο μου δίσκο ή πριν από τις πρεμιέρες μου ή ακόμα και πριν από κάποια σημαντική για τη δουλειά μου εμφάνιση, βλέπω τη Βίκυ στο όνειρό μου» έχει πει.
Epirusblog Gr
5 of 5
Την αξέχαστη Βίκυ Μοσχολιού θα ενσαρκώσει στο θεατρικό σανίδι η Πέγκυ Ζήνα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8381610557365155329
Σχόλια
item