Γιάννενα: Γιορτή αγάπης με παραδοσιακές γιαννιώτικες γεύσεις Γιάννενα: Γιορτή αγάπης με παραδοσιακές γιαννιώτικες γεύσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Γιορτή αγάπης με παραδοσιακές γιαννιώτικες γεύσεις

Γιάννενα:  Γιορτή αγάπης με παραδοσιακές γιαννιώτικες γεύσεις
Η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων αποχαιρετούν τη χρονιά με μια εκδήλωση αγάπης και προσφοράς γεύσεων και παιχνιδιών.
Από σήμερα και για τρεις ημέρες, μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων, όσοι βρεθούν στην κεντρική πλατεία των από τις 12 το μεσημέρι και μετά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικές παραδοσιακές γιαννιώτικες συνταγές από το διακεκριμένο σεφ Αδάμο Δότσιο και το τμήμα μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ από 100% ελληνικό γάλα.
Παράλληλα με τη γευστική δοκιμή, οι μικροί  επισκέπτες θα μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους στη μαγειρική, ως μικροί σεφ, πλάθοντας και ψήνοντας χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, παίρνοντας μέρος και σε άλλες δραστηριότητες όπως  δημιουργία χριστουγεννιάτικων  κατασκευών και face painting, από τα αντίστοιχα τμήματα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων. 
Στο πλαίσιο της διαρκούς υποστήριξης και συνεισφοράς στην τοπική κοινωνία, αυτά τα Χριστούγεννα η ΔΩΔΩΝΗ θα προσφέρει στα παιδιά του Ιδρύματος της Μονής Ντουραχάνης μεγάλη ποσότητα ολόφρεσκου αγνού γάλακτος.
Παράλληλα, θα προσφέρει προϊόντα στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, ενώ θα στηρίξει οικονομικά το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» Ιωαννίνων. 
Προσφορά 110 τόνων
Σημειώνεται πως η εταιρεία το 2017 διέθεσε πάνω από 110 τόνους προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ σε οργανώσεις, ιδρύματα  και μη κυβερνητικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι φροντίζουν όσους  επλήγησαν από την κρίση.
Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά να υλοποιούμε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εστιάζουν στον άνθρωπο και την τοπική κοινωνία και θα συνεχίσουμε να δρούμε με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζοντας έμπρακτα ενέργειες που  θέτουν στο επίκεντρο την αλληλεγγύη, την προσφορά και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας.»   
Από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ η διευθύντρια κ. Όλγα Κριτσιμά δήλωσε: «Ευχόμαστε το πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς των Άγιων αυτών Ημερών να μας ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, να γίνει τρόπος ζωής και καθημερινότητα όλων μας. Χρόνια πολλά με υγεία κι ευτυχία για όλο τον κόσμο!»
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Γιορτή αγάπης με παραδοσιακές γιαννιώτικες γεύσεις
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1141764712888571479
Σχόλια
item