Κωνσταντινέας, το νέο ροτβάιλερ του Τσίπρα -Θέλει να ξεπεράσει τον Πολάκη

Κωνσταντινέας, το νέο ροτβάιλερ του Τσίπρα -Θέλει να ξεπεράσει τον Πολάκη
Απάντηση στο υφέρπον στην κοινωνία ερώτημα «πόσους Πολάκηδες διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και ανέχεται ο Τσίπρας;» έδωσε εμπράκτως ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Πέτρος Κωσταντινέας: ων ουκ έστιν αριθμός...
Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, στην οποία ήταν προσκεκλημένος και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής κ. Κωσταντινέας μπέρδεψε την πολιτική αντιπαράθεση με τις... κλοτσοπατινάδες, τις ύβρεις, τα ύπουλα χτυπήματα και τα «γαλλικά» στα οποία είχε συνηθίσει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, όπου και διεκρίθη ποικιλοτρόπως...
Και παρ' ολίγον να... πιαστεί στα χέρια με τον κ. Γεωργιάδη, όταν ο τελευταίος αγανάκτησε (με το γνωστό του θυμικό...) επειδή ο πρώην διαιτητής ενέπλεξε στην αντιπαράθεση που είχαν τη σύζυγό του, ειρωνεύτηκε την τηλεοπτική συμμετοχή της σε σόου, και έβγαλε φωτογραφία της να χορεύει «λιάρδα», όπως φώναζε ο κ. Κωσταντινέας, με τον άντρα της σε νυχτερινό κέντρο.
Ως «απάντηση» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην κριτική που του άσκησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για το γεγονός ότι το βράδυ που η κυβέρνηση κήρυξε εθνικό πένθος για τους νεκρούς από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική, εκείνος διασκέδαζε μέχρι πρωίας σε νυχτερινό κέντρο ακούγοντας τελών εν ευθυμία... Πάολα, για να πάει στη συνέχεια σε τηλεοπτικό σταθμό και... να επιτεθεί εναντίον της δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας, η οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση και την Περιφέρεια για ολιγωρία και αδιαφορία.
Ήταν τέτοιο το μένος και ο... γηπεδικός τσαμπουκάς του κ. Κωνσταντινέα, ώστε ο οικοδεσπότης της εκπομπής αναγκάστηκε να σηκωθεί από τη θέση του και να προσπαθήσει να αποτρέψει τον πρώην διαιτητή να χειροδικήσει, όπως έδειχναν το ύφος και οι κινήσεις του!
Ο Γιώργος Παπαδάκης αναγκάστηκε στην σημερινή εκπομπή του να ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να ξανακαλέσει τον κ. Κωσταντινέα, επειδή δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του - αν και προφανώς γνώριζε το ποιόν του όταν τον προσκάλεσε για να αντιπαρατεθεί με τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος είχε ασκήσει κριτική από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την παρουσία του στα μπουζούκια το βράδυ των 23 νεκρών και του εθνικού πένθους. Και λογικό είναι να ανέμενε το τι θα γινόταν στο τηλεοπτικό πλατό...
Και το ζήτημα δεν είναι αυτός καθαυτός ο χαρακτήρας του συγκεκριμένου «νταή» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter αλλά και δηλώσεις του σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, αργότερα, έδειξε αμετανόητος, απειλητικός και προκλητικός έναντι του κ. Γεωργιάδη), αλλά η εικόνα που εκπέμπει το κυβερνών κόμμα με τους... τουπαμάρος που το εκπροσωπούν στον δημόσιο διάλογο. 
Και τους οποίους όχι μόνο ανέχεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός διατηρώντας τους στις θέσεις τους (χαρακτηριστικά παραδείγματα ο «πολύς» κ. Πολάκης αλλά και ο ανεκδιήγητος «σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού» κ. Καρανίκας!), αλλά δείχνει και να τους χρησιμοποιεί ευχαρίστως ως πολιορκητικούς κριούς σε κάθε βρώμικη δουλειά πόλωσης του πολιτικού κλίματος για λόγους επικοινωνιακούς αλλά και ένδειξης «μαχητικότητας» στο εσωκομματικό πεδίο.
Πηγή: iefimerida.gr 
epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντινέας, το νέο ροτβάιλερ του Τσίπρα -Θέλει να ξεπεράσει τον Πολάκη
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7911830359692196230
item